Podneto 202 zahteva za restituciju

Javno preduzeće "Pošta Srbije" je od 1. marta primilo 202 zahteva građana za vraćanje oduzete imovine, odnosno obeštećenje, gužvi nema, a predaja dokumentacije u proseku traje oko 45 minuta.
Javno preduzeće "Pošta Srbije" je od 1. marta primilo 202 zahteva građana za vraćanje oduzete imovine, odnosno obeštećenje, gužvi nema, a predaja dokumentacije u proseku traje oko 45 minuta.

Prema rečima predstavnika službe za odnose sa javnošću tog preduzeća Vladana Đakovačkog, gužvi nema jer se predaja zahteva zakazuje preko kontakt centra Pošte, na broj 011/3607505.

On je rekao da su kapaciteti koje je Pošta obezbedila za taj posao daleko veći od sadašnjeg interesovanja građana i dodao da, ukoliko bi se broj ljudi koji predaju zahteve povećao, to neće uticati na komfor i efikasnost usluživanja.

Građani koji su se, prema njegovim rečima, prethodno dobro informisali, dolaze sa uredno popunjenim zahtevom i potpunom dokumentacijom, ali ima i onih koji prilažu nepotpunu dokumentaciju, kao i onih koji donose razna dokumenta koja su van spiska potrebne dokumentacije.

Đakovački je istakao da predaja dokumentacije u proseku traje oko 45 minuta, a u slučaju veoma obimne dokumentacije i preko sat vremena.

  • ja

    07.03.2012 07:38
    katastrofa, već vidim scenu, direktor i masni uvlakači mahnito traže sojku da liči na nešto ajd' ti mala ovde da se slikaš, samo se smeškaj, tako je tako je... užas. oni diskriminatori ona glupa. ja bi ih pustila pa bi ih tužila, jagnjeće brigade, zaostavštine crnih vremena ne tako davnih
  • Radenko

    06.03.2012 21:48
    Ova devojka na slici je fenomenalna (:

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.