Uhapšen član "Pink pantera"

U Rimu je uhapšen Mitar Marjanović, jedan od "mozgova" kriminalne organizacije "Pink panter", koja je postala poznata po spektakularnim krađama luksuznih zlatara širom sveta.

U Rimu je uhapšen Mitar Marjanović, jedan od "mozgova" kriminalne organizacije "Pink panter", koja je postala poznata po spektakularnim krađama luksuznih zlatara širom sveta.

Marjanović je uhapšen juče zbog nepažnje dvojice pomagača koji su u opljačkanoj zlatari ostavili kesu sa otiscima prstiju, kao i lisice kojima su vezali prodavačice, javila je ANSA. Oni su opljačkali zlataru "Roberto Koin" u centru Rima 1. februara u sred dana, odnevši robu u vrednosti od milion i po evra. Lopovi su došli lepo odeveni, glumeći kupce, a Marjanović je napolju čuvao stražu. Oni tokom pljačke nisu nosili rukavice, niti maske na licu.

Dvojica Marjanovićevih saradnika napravili su još jednu grešku kada su, posle krađe, pobegli na skuteru i sudarili se sa taksi vozilom. U tom incidentu je deo plena ispao iz kese. Marjanović je uhapšen u stanu na periferiji Rima, u kome je boravio.

Članovi organizacije "Pink panter" su za 10 godina aktivnosti opljačakali robu u ukupnoj vrednosti od približno 200 miliona evra.

  • Gillan

    09.03.2012 00:47
    A otkad to da MOZAK BANDE cuva strazu ???
    Nema to veze sa Pink Panterima.
  • 08.03.2012 14:12
    Pu malera!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija