Šešelj ponovo operisan

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovo je operisan u bolnici izvan Haškog tribunala jer defibrilator, koji mu je ugrađen početkom januara, nije bio ispravan, saopštavaju iz te stranke.
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj ponovo je operisan u bolnici izvan Haškog tribunala jer defibrilator, koji mu je ugrađen početkom januara, nije bio ispravan, saopštavaju iz te stranke.

Šešelju je juče ugrađen isti aparat kome su zamenjene elektrode, a lekari tvrde da aparat sada dobro radi, kažu u SRS. Portparolka Haškog tribunala Nerma Jelačić ponovila je danas da je Šešelj prebačen iz zatvorske jedinice u bolnicu, ali je rekla da ne može da iznosi bliže detalje o njegovom zdravlju, jer za to nema dozvolu otpuženog.

Lideru radikala je u januaru ugrađen defibrilator, ali on je juče, ponovo prebačen u bolnicu jer mu se pogoršalo zdravstveno stanje. Haški tribunal je potvrdio da je Šešelj prebačen iz pritvorske jedinice u bolnicu i da je otkazano iznošenje njegove završne reči, koje je bilo zakazano za ponedeljak i utorak, u glavnom postupku koji se protiv njega vodi u tom sudu.

Šešelju se sudi za ratne zločine počinjene na prostoru Hrvatske, Vojvodine i BiH od 1991. do 1993. godine.

  • 12.03.2012 12:52
    Које све су се битанге јавиле да коментаришу то је страшно.
    Овако "господо" коментатори што се радујете туђој несрећи,а што је јако близу фашизма против кога лицемерно имате доста коментара:
    Нека благи Бог,свима вама злурадима,због среће коју тренутно осећате због патње ЉУДСКОГ бића,подари нешто слично вама или вашима најближима,па можда и схватите да није у реду ругати се туђој неправедној несрећи.
    Има Бога,и он награђује свакога како заслужи.
  • 12.03.2012 08:44
    jak je i zdrav k'o konj-to je narodna izreka-
    i to je normalno razmisljanje,jer naslov kaze - opet je operisan-

    a lekari kazu da nije dobro ucestalno se operisati zbog anestezije, jer srce brze propada

    zato ako volite svoga vodju, zabranite mu da se tako cesto operise
    u protivnom nece moci jos dugo izdrzati silne operacije
  • mile V

    11.03.2012 15:27
    šešelj
    ROBOKAPE ne dolazi.Ne trebaš nam ni u ludilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.