Zvezdini huligani otimali pečenu prasetinu

Grupa navijača Crvene zvezde je nakon utakmice sa fudbalskim klubom Javor napala pečenjaru "Vožd" u selu Stopanja nadomak Kruševca i iz nje odnela više kilograma pečenja.
Grupa navijača Crvene zvezde je nakon utakmice sa fudbalskim klubom Javor napala pečenjaru "Vožd" u selu Stopanja nadomak Kruševca i iz nje odnela više kilograma pečenja.

Huligani su posle otimačine mesa zasuli kamenicama vlasnika te pečenjare Dragoslava Vitkovca i naneli mu lake povrede. Kruševačka policija je privela nekoliko huligana.

Incident se dogodio preksinoć oko 19 časova posle fudbalske utakmice. Kako piše Press, navijači Zvezde su iznenada istrčali iz minibusa i počeli da se sa vlasnikom pečenjare otimaju oko mesa. "Dragoslav je sekao pečenje na panju ispred radnje. Iznenada su se pojavili navijači i počeli da kidaju meso i otimaju mu ga iz ruku. Dragoslav je počeo da viče da prestanu, a držao je i nož. Verovatno su to i huligani primetili pa su malo ustuknuli", kaže Rade Vitkovac, koji je sa bratom Dragoslavom suvlasnik pečenjare "Vožd".

On dodaje da su se huligani povukli par koraka unazad i kamenicama zasuli njegovog brata. "Srećom, samo ga je jedan kamen pogodio u leđa, zbog čega je moj brat zadobio lake povrede. Neke kamenice su razbile prozore na našoj i susednoj pečenjari "Šeki" - ispričao je Rade za beogradski list.

Zanimljivo je da su pečenjare "Vožd" i "Šeki" i ranije bile na meti huligana, a veče pre ovog napada neko je pajserom obio ove dve radnje i iz jedne odneo desetak kilograma mesa, a iz druge jagnje i prase, o čemu je, takođe, obaveštena policija. S obzirom na to da se nalazi na putu između Kruševca ka Kraljevu i Čačku, selo Stopanja je sve češće na meti napadača.

  • semtex

    13.03.2012 11:13
    @Aleksandar
    Zasto da im pokloni?Ko njemu ista poklanja?
  • Aleksandar

    13.03.2012 08:11
    Vec vidjeno
    Sto rece neko dole, to je normalna pojava u svetu navijaca, a i gazda je pretero. Mogo im je pokloniti koju kilu mesa ne bi valjda bankrotiro zbog toga.
  • semtex

    13.03.2012 06:27
    majstore...
    ...sledeci put pred utakmicu zacini mesinu zivom!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija