Žena narko bosa htela da proda imovinu pre zaplene

Imovina vođe novosadskog narko-klana Mića Nikolića Sarme (56), po naredbi Tužilaštva za organizovani kriminal stavljena je pod meru zabrane otuđenja i opterećenja.
Imovina vođe novosadskog narko-klana Mića Nikolića Sarme (56), po naredbi Tužilaštva za organizovani kriminal stavljena je pod meru zabrane otuđenja i opterećenja.

U finansijskoj istrazi koja je protiv Nikolića pokrenuta u subotu, utvrđeno je da ovaj narko-bos, koji je uhapšen pre nedelju dana, poseduje čak dvadeset luksuznih stanova i lokala u Novom Sadu. Finansijska istraga protiv Nikolića pokrenuta je nakon saznanja da je njegova supruga ugovorila prodaju imovine, upravo u nameri da, posle hapšenja muža, izbegne oduzimanje stanova i lokala i domogne se gotovog novca.

"Nikolić je uhapšen u akciji Bezbednosno-informativne agenicije prošlog ponedeljka, nakon istrage koja je trajala nekoliko meseci. U akciji BIA praćeni su njegovi narko-poslovi, ugovaranja kupovine i prodaje narkotika, otkriveni su njegovi najbliži saradnici. Akcija hapšenja izvedena je u momentu kada je do ove grupe stigla pošiljka od 85 kilograma skanka, koja je zatim i zaplenjena. Odmah posle hapšenja, došlo se i do saznanja da Nikolićeva supruga ugovara prodaju stanova i lokala, zbog čega je odmah angažovana Jedinica za finansijske istrage, a po naredbi tužilaštva celokupna imovina uhapšenog Nikolića stavljena je pod zabranu raspolaganja", kaže izvor "Blica" blizak istrazi.

On navodi i da je Jedinica za finansijske istrage otkrila da Nikolić poseduje čak dvadeset stanova i lokala u Novom Sadu. U Šafarikovoj ulici, Nikolić poseduje čak tri stambeno-poslovna objekta pod brojevima 20, 39 i 35 u kojoj su i kancelarije njegove firme "Blu lajn NS gradnja". Sličnu nekretninu ima i u Njegoševoj ulici broj 15. "Celokupna njegova imovina naći se se pod istragom, kako bi se utvrdilo da li je stečena novcem od prodaje narkotika. Ukoliko se to utvrdi, sva imovina biće oduzeta", navodi izvor blizak istrazi.

U akciji hapšenja Nikolića otkriveno je i nekoliko štek-stanova koje su koristili pripadnici njegove grupe, a osim narkotika, zaplenjena je i jedna automatska puška i pištolj.

  • @Centar

    13.03.2012 19:56
    Odakle
    Ko bese i odakle stize taj Pomoriski?
    Koja BGD, MNE, BIH ili neka cetvrta stranka stoji iza njega?
  • Miky

    13.03.2012 17:54
    Pera puko
    Dno dna. Ustanoviti stepen odgovornosti za uništavanje kulturnih spomenika i kulturne baštine. Odgovorne primereno kazniti..., zarad budućih pokolenja.
  • 13.03.2012 16:29
    Uzas kakva zgrada. Jadno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija