Otimali novac od učenika

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv dvojice maloletnika, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo.

Novosadska policija podnela je krivične prijave protiv dvojice maloletnika, zbog osnovane sumnje da su počinili razbojništvo.

B.S. i M.P. terete se da su, juče, u blizini Saobraćajne škole "Pinki", preteći nasiljem, oteli novac od dvojice učenika te škole.

Policija ih je ubrzo identifikovala i pronašla u centru grada.

  • e pa sada...

    19.03.2010 09:43
    Lalla@ sve je to tacno,primera ima u svakom JKP kako od gradjana se na nelegalan nacin otima novac, samo sto to ne znaci da treba dopustiti da se takva epidemija rasiri i na decu,nego poceti krivicno teretiti sve od vrha pa nadalje.
  • lalla

    19.03.2010 08:53
    Da li smo jednaki
    Sta je policija preduzela protiv direktora DP "Novi Sad-Gas";koji je javno priznao da je otimao novac d individualnih porsaca gasa?!
    Po njegovoj izjavisamo od tgristotinak njih...
    Ali su odneli - oteli i merne setove koji su vlasnistvo individualnih potrosaca!!!
    Dobar primer...
    Ustav kaze da smo svi jednaki pred Ustavom i Zakonom!
    Da li smo?!
    Vozi Misko!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija