Pao s motora, pa pobegao

Nepoznati mladić pao je sa "kavasaki" motora italijanskih registracija juče oko 13.30 časova kod kineskog tržnog centra na Bulevaru oslobođenja.
Nepoznati mladić pao je sa "kavasaki" motora italijanskih registracija juče oko 13.30 časova kod kineskog tržnog centra na Bulevaru oslobođenja.

Uzrok nesreće je verovatno prebrza i nesmotrena vožnja. Policija je odmah stigla na mesto udesa, ali je mladić pobegao među okolne zgrade. Nakon pregleda motora, policija je otkrila da je reč o neregistrovanom motoru sumnjivog porekla.

 

  • Dacha

    19.03.2010 16:54
    30 dinara
    E baš da vidimo koliko će novih kamera biti instalirano na raskrsnicama u gradu, sada kada i za to uzimaju harač? i da li će i jedan ovakav mamlaz proći nekažnjeno?
  • srdjan

    19.03.2010 16:54
    ua policija
    Jedno veliko UA POLICIJA se može reći. Ništa, ali ništa ne rade, ne shvataju ili NEĆE da shvate da je PASIVNA kontrola saobraćaja davno zaboravljena u svim civilizovanim zemljama. Samo ih gledam kako svako veče staju ispred moje zgrade u Kralja Petra I (nekadašnja Zmaj ognjena Vuka) i "trkeljišu" narod. Alo BRE, u auto, pa krstarite gradom ,ali ne u policijskom već civilnom autu sa kamerom! E onda ko napravi prekršaj - zaustavljajte!!! A ne da me zaustavljate BEZ ikakvog povoda uz : "Dobro veče, RUTINSKA kontrola...bla, bla....". Koja rutinska kontrola?! čega? Ono, gde ste bili, odakle idete?...itd,itd...ponovo padam u vatru....
  • sta se ceka??

    19.03.2010 14:41
    Na bulevaru Evropa se kada je lepo vreme, posebno vikendom okupljaju motorasi i voze koliko god brzo mogu. Policije nigde, a njih gomila satima vozi debelo preko 100 km/h dok pesackim staza setaju majke sa decom, penzioneri. Sta bi sa primenom novog ZOBS? Da je policija prosli vikend bila prisutna, mogla je naplatiti nekoliko hiljada eura u kaznama i oduzeti bar 20 vozackih, ucinivsi saobracaj bezbednijim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.