Uhapšeni narko dileri

Policija je danas u okviru akcije suzbijanja proizvodnje i rasturanja narkotika uhapsila pet članova novobeogradske kriminalne grupe.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić izjavio je za Tanjug da su se uhapšeni bavili proizvodnjom sintetičke droge net-alfetamina i krijumčarenjem narkotika u zemlje Evropske unije.

Ministar je dodao da je ta grupa prodavala tu drogu u Češkoj, Slovačkoj i Nemačkoj gde je njena cena na veliko po kilogramu 20 hiljada evra.

Dačić je podsetio da još jedan pripadnik te grupe ranije uhapšen na graničnom prelazu Horgoš kada je u njegovom automobilu pronađen kilogram te sintetičke droge.

  • Anonimus

    21.04.2012 16:44
    A gradjevinska mafija?
    Šta je sa gradjevinskom mafijom u Srbiji?
    Niko se do sada nije bavio ovim vidom kriminala koji je veoma organizovan izmedju tajkuna i političara i gde se zaradjuje najveća lova. Zašto država ćuti o problemima ove vrste? Zato što su u gradjevinkoj mafiji ljudi od najvišeg vrga pa do saradnika na izdavanju gradjevinske dozvole. Napravite analizu koliko su se planovi menjali u zadnjih 10 godina u pogledu spratnosti objekata i zašto su neki objekti naknadno dobijali po nekoliko spratova i ko im je to omogućavao. Pozabavite se komisijama za planove kako su i šta menjali i za koje su tajkune radili...
  • 19.04.2012 19:40
    Samo hapsite i ne obraćajte pažnju na dilere koji se bune.
  • 19.04.2012 12:50
    "Dačić je precizirao da su se uhapšeni bavili proizvodnjom sintetičke droge NET-ALFETAMINA"
    Da li ovo ministar nema pojma kako se droga zove ili...
    METAMFETAMIN (methamphetamine) za neupućene.
    Šta reći za predsedničkog kandidata.
    E sad stoko glasaj za njega, a posle čemo da blejimo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.