Voz pregazio dete kod Zemuna

Dečak star samo godinu ipo dana, poginuo je nešto posle 17 časova, kada ga je u zemunskom naselju Plavi Horizonti udario voz.

Dečak R.G. star samo godinu ipo dana, poginuo je nešto posle 17 časova, kada ga je u zemunskom naselju Plavi Horizonti udario voz.

Prema nezvaničnim informacijama, dete se igralo pored pruge kada je naišao voz koji se iz Subotice kretao ka Beogradu, a neki tvrde da je na šine izletelo jureći psa.

Kompozicija je išla brzinom od oko 70 kilometara na sat. Kada je video šta se dogodilo, mašinovođa je 70 i 100 metara dalje zaustavio voz, ali je za mališana već bilo kasno.

Lekari Hitne pomoći na licu mesta mogli su samo da konstatuju smrt deteta. Portparolka beogradske Hitne pomoći Nada Macura kaže da će istražni postupak utvrditi okolnosti pod kojima je nastupila smrt i dodala da je Hitna pomoć dobila poziv u 17.20 minuta.

Železnički saobraćaj na toj deonici bio je obustavljen oko dva sata, a nakon završetka uviđaja ponovo je uspostavljen.

  • mama

    03.06.2012 07:10
    užas
    Žalosno je sve to, odmah se naježim, vež mi je muka da su svakog dana prve vesti koje čujem ili pročitam vezane za crnu hroniku. O bože moj pa to je bila samo beba :-(
  • 03.06.2012 03:32
    Strasno! Ali to nije dete to je BEBA! Kako Beba moze da bude sama na pruzi??? Sama bilo gde? Pa on samo sto je prohodao!
  • Novosađanka

    02.06.2012 23:43
    Nije slučajno
    Malo dete od godinu i po roditelj u takvoj situaciji drži u naručju ili za ruku. Šta malo dete bez nadzora roditelja može da traži uz prugu. Ovo više liči na to da je roditelj ili staratelj hteo da se reši deteta. Tužno

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.