Građani sprečili napasnika da siluje devojčicu

Siniši B. (32) iz Novog Sada određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je istog dana pokušao da siluje prvo jednu ženu, a potom dete.
Siniši B. (32) iz Novog Sada određen je pritvor zbog osnovane sumnje da je istog dana pokušao da siluje prvo jednu ženu, a potom dete.

On se tereti da je noćas, jedan sat iza ponoći, na ulici napao 32-godišnju Novosađanku, koju je oborio na trotoar, a zatim dirao po intimnim delovima tela. On je istog dana, oko 13 časova, na ulici napao dete, tražeći da imaju intimne odnose. Napadnuta devojčica je počela da vrišti, što je privuklo pažnju građana koji su uhvatili osumnjičenog i predali ga policiji. Siniša B. će uz krivičnu prijavu biti izveden pred istražnog sudiju na saslušanje.

Pre dva dana policija je uhapsila stranog državljanina sa prebivalištem u Petrovaradinu, Miladinka Š. (20), zbog osnovane sumnje da je pokušao da siluje maloletnicu. Kako prenosi Novosadska televizija, Miladinko se sumnjiči da je u večernjim satima 30. maja, u Kninskoj ulici u Petrovaradinu presreo dve devojčice, koje su izvele psa u šetnju. Zgrabio je dvanaestogodišnju M.S. i bacio na tlo, dok je njena drugarica uspela da pobegne. Tokom pokušaja da siluje M.S, on ju je i davio. Druga devojčica je zamolila prolaznika za pomoć, a dok je taj čovek stigao, napadač je pobegao. Miladinku Š. je određen pritvor do 30 dana, i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

Podsećamo, Alen L. (31) iz Novog Sada uhapšen je 2. juna zbog pokušaja silovanja dve žene u razmaku od 15 minuta. Obe žrtve su uspele da se otrgnu napadaču, a Alen je uhapšen i protiv njega će biti podneta krivična prijava.

  • Konkubina

    09.06.2012 08:50
    Moje prijateljice muz radi u policiji,pa htedoh da vam napisem da silovatelji i oni koji su pokusali da izvrse to delo prolaze 'najgore' u pritvoru!Cula sam od tog policajca da ih prvo oni 'malo' propuste kroz sake a onda kao i svaki privedeni,dobiju napismeno zbog cega su 'iza brave'!Sa tim papirom ulaze medju ostale pritvorenike,a tu postoji glavni baja koji uzima stvar u svoje ruke,i cita naglas zbog cega je stiglo'novo meso'..pa onda tek krecu Isusove muke za ove prestupnike!!Inace,lopove i drogose ne tuku(mislim na pritvorenike)jer je 90% takvih iza brave!!
  • Joca

    08.06.2012 19:04
    Narodni zakon
    Da, ne sme se zakon uzimati u svoje ruke, to je najveci prekrsaj koji obican gradjanin moze uraditi. Mogu te pljackati, upadati u stan, pljackati banke, na tvoje oci napasti nekog... Na kraju prodjes mnogo gore nego pocinilac zlocina, jer da, NISI SMEO UZETI ZAKON U SVOJE RUKE!

    Ali bojim se da kad bih naleteo na tog mamlaza i zatekao ga "na delu"... e pa nek posle kosta sta kosta, platio bi on meni i za Tatona i za Cecu "narukvicu" i Marka Milosevica i Kolubaru i pandurski organizovane kradje automobila i divlje "tatine sinove" i sve ostale ZLOCINE naseg pravno-politickog sistema! Ne bi se taj vise digao sa zemlje!

  • Sale

    07.06.2012 11:20
    @Igor
    Sta je, Igore, pronasao si se u prici??? Nesposoban si da na kulturan nacin obezbedis sebi sex, pa podrzavas ovog silovatelja???!
    Istog ovog trenutka da se sve cure na svetu zavetuju na celibat i da se setaju gole, pa opet nema opravdanja za silovanje. Ako si smeker, snadji se na kulturan nacin. Ako si nesposoban, idi plati kurvu. Ako nemas para, onda drkaj. Ali NEMA OPRAVDANJA za silovanje!!!!!!!!!!!!!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija