Osumnjičen za prodaju droge

Novosadska policija je, juče, odredila zadržavanje do 48 sati Slobodanu Đ. (1989) iz Bukovca, zbog postojanja osnovane sumnje da je prodavao drogu.

Novosadska policija je, juče, odredila zadržavanje do 48 sati Slobodanu Đ. (1989) iz Bukovca, zbog postojanja osnovane sumnje da je prodavao drogu.

Prilikom kontrole njegovog vozila, saobraćajni policajci su pronašli paketić praškaste supstance za koju se sumnja da je amfetamin.

Nešto kasnije, pretresom stana koji koristi, policija je pronašla oko 160 grama praha za koji se sumnja da je amfetamin, oko 160 grama sasušene biljne mase za koju se pretpostavlja da je marihuana, kao i 146 kapsula tramadola.

On će, uz krivičnu prijavu, biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu.

  • Howyesno

    21.10.2012 21:20
    @Kubajlo
    naivan si majstore, policija hapsi dilere u ovim kolicinama samo po nalogu onih glavnih, velikih dilera. Meni licno ne smetaju preterano, ne idu oni ulicom i ubadaju ljude spricevima sa heroinom da ih navuku, sve je to na dobrovoljnoj bazi, kao i alkohol, koji je mnogo vise zla naneo covecanstvu a moze se kupiti u svakoj trafici. Narocito mi ne smetaju ovakvi, sa amfetaminima i travom, to su lake droge koje ne teraju zavisnike na klanje i kranje za sledeci fiks. Kad ti panduri pocnu da se hapse medjusobno, buduci da ih vecina ima neke nelegalne radnje, onda se mozda nesto i pocne resavati. Kad pocnu da hapse one koji jednim namestenim tenderom nanesu narodu stete koliko svi narko dileri u srbiji za godinu dana, onda ce se nesto mozda resiti. Ovo je presipanje iz supljeg u prazno, provlace se u novinama za par paketa trave, komedija.
  • kobajlo

    20.10.2012 12:40
    nema zezas
    nema vise zezas sada kada nadju kod tebe pola grama gudre odma kuci na pretres jeste da neodobravam prodaju droge ali ceo sistem nam je los mrzovoljni srbi ljudi su ljuti i ljubomorni jedni na druge ovaj ima vise ovaj ima manje i tako u krug dobro je bar da policija donekle radi svoj posao ali kriminal i korupcija nece nikad biti zaustavljeni male su kazne ajde vratite smrtne i ostale zakonike krivicna gonjenje poostrite jos pa da se vidi dalje kako i sta ali bice manje sigurno
    tj bice i vise kandidata za policiju vidite kolko je malo korumpirane policije zvane mito ajde pametni gde ode ta droga sto je kao spaljuju eto ajde nek je rec o novosadskoj kriminalistickoj policiji sta sve zaplene gdde to sve ide dali neko zna ako zna neka kaze

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.