Elezović: ZA DS dobro što je Živković otišao

Predsednik vojvođanskog odbora Demokratske stranke Dušan Elezović izavio je da je za DS korisno to što je bivši premijer Zoran Živković napustio tu stranku, i požeo mu sreću u budućem političkom radu.

Predsednik vojvođanskog odbora Demokratske stranke Dušan Elezović izavio je da je za DS korisno to što je bivši premijer Zoran Živković napustio tu stranku, i požeo mu sreću u budućem političkom radu.

- Napuštanje Živkovića smatram korisnim za DS. Činjenica da nije uspeo da prikupi dovoljan broj potpisa za svoju kandidaturu govori o tome koliku podršku imau unutar DS - rekao je Elezović. On je dodao da Živkoviću želi svu sreću u daljem političkom radu.

Elezović je naveo da ono što se desilo na sednici Glavnog odbora DS predstavlja jedan od niz koraka ka demokratizaciji i reformi "unutar odnosa u DS-a i same DS". - Činjenica je da smo usvojili niz odredaba promene statuta koji garantuju reformu DS i reformu u cilj njenog boljeg organizovanja i funkcionisanja, sada kao najveće opozicione stranke u Srbiji - rekao je Elezović.

Prema njegovi mrečima, ono što je dogovoreno na sednici Glavnog odbora DS, urađeno je na osnovu javne rasprave koja je praktično, u poslednja dva i po meseca trajala unutar DS, "koliko je trajalo kandidovanje za izbornu skupštinu DS".

  • sale ns

    08.02.2013 10:29
    A ti ?
    ... aki NIJE DOBRO što si ti ostao !
  • h1n1

    08.11.2012 08:39
    ovo je interesantno
    ako možete nas raju da prosvetlite oko ovog izraza dva piva pa da i mi znamo o čemu se radi.

    HAUG
  • Vlada Jeremić

    06.11.2012 15:30
    Elezoviću...
    DS je jedini i jedini krivac, što nismo napredovali kao država po pitanju ljudskih prava, i ekonomije ! Nego, sad mirno i dostojanstveno - u istoriju ! Pa se tamo mirite sa Slobinim prvoborcima, glasajte iz Bodruma, kohabitirajte sa Koštunjavim, podržavajte ustav sa radikalima koji guši Vojvodinu, i zahvalite Pajtiću, što je opet pristao da dobija mrvice sa Dedinjskog stola u vidu tzv 7 posto ! Od srca vam želim , da sledeće izbore u Vojvodini ne pređete ni cenzus !!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija