Policija medijima: Okanite se senzacionalizma

Načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić izjavio je da će se postarati da istraga o incidentu sa kolonom automobila iz pratnje predsednika Srbije bude brza i tačna i pozvao medije "da se okanu senzacionalizma".

Načelnik Uprave saobraćajne policije Dragiša Simić izjavio je da će se postarati da istraga o incidentu sa kolonom automobila iz pratnje predsednika Srbije bude brza i tačna i pozvao medije "da se okanu senzacionalizma".

Simić je, povodom raznih informacija koje se pojavljuju tim povodom, rekao da je presretanje predsedničke kolone ozbiljna stvar. On je rekao i da je službeno lice koje se pominje kao vinovnik, o incidentu informisano iz medija, kao i da s obzirom na to da je obučen za vožnju zna šta znači presecanje i uključivanje u kolonu pod pratnjom.

- Kako je vozač pripadnik službe za koju sam nadležan, preuzeću odgovornost, ako za to bude bilo potrebe - rekao je načelnik Uprave saobraćajne policije. Povodom tog incidenta koji se dogodio u petak po podne na autoputu Beograd-Niš, iz kabineta predsednika Srbije saopšteno je da je Tomislav Nikolić izrazio svoje puno poverenje u pripadnike Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srbije, koji se brinu o njegovoj ličnoj bezbednosti.

Kako su preneli mediji, kolonu vozila pod pratnjom u kojoj je bio i Nikolić više puta je presekao džip za čijim volanom je bio vozač generala MUP-a.

  • h1n1

    08.11.2012 08:34
    nije loša ideja
    pozvao medije "da se okanu senzacionalizma"

    čim počnete da radite svoj posao, onda vas neće biti u novinama.
  • prestanite gradjani

    07.11.2012 07:42
    vec jednom da mislite i zivite
    Lep savet,
    okanite se pisanja, i to novinari

    onda, gradjani okanite se razmisljanja

    potom, gradjani, kada ce te se vec jednom okaniti hrane,odece,ogreva normalnog skolovanja
    lecenja, samo nesto izmisljate, dojadili ste nam

    posten svet u policiji i komplet vlasti,od vaseg razmislja i zeljom za boljim zivotom ne moze da se odmara i uziva u polodovima svoga rada


  • Đunta

    06.11.2012 12:16
    Čovek sa ovakvim izrazom lica...
    Kriminalci i policajci pripadaju istom psihološkom profilu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.