Dačić: Srbija ne sme da kuka kao Kalimero

Premijer Srbije Ivica Dačić upozorio je danas da Srbija zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala hrvatskim generalima ne sme da "potone u samoizolacionizam i kolektivnu paranoju".
Premijer Srbije Ivica Dačić upozorio je danas da Srbija zbog oslobađajuće presude Haškog tribunala hrvatskim generalima ne sme da "potone u samoizolacionizam i kolektivnu paranoju".

"Ne možemo sada da pucamo sebi u glavu, ne možemo da kukamo ni kao Kalimero zato što je međunarodna zajednica nepravedna. Da je Srbija jaka nikad se ovo ne bi desilo", rekao je Dačić.

Dačić je rekao da je Haški tribunal oslobađajućom presudom hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču optuženim za ratne zločine u akciji "Oluja" 1995. vratio Balkan u 90 godine prošlog veka.

"Kakav je to proces pomirenja, ako su neke žrtve bezvredne. Ovim su obezvređene sve žrtve iz akcije 'Oluja'", rekao je premijer Srbije.

  • Blaga nama!

    19.11.2012 18:41
    Kad nam ovaj daje savete...
    Bio je u prvim redovima svih zakuvavanja, od samog pocetka pa i do sada...ovo je vec kolektivno ludilo!
  • janko

    19.11.2012 16:03
    gljivica pacic
    "Dačić je rekao da je Haški tribunal oslobađajućom presudom hrvatskim generalima Anti Gotovini i Mladenu Markaču optuženim za ratne zločine u akciji "Oluja" 1995. vratio Balkan u 90 godine prošlog veka."

    a gde si nas ti vratio?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.