Vučić: Velika akcija za dva-tri dana

Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je za B92 da za dva ili tri dana sledi nova velika akcija, i da se otvara novi predmet.
Prvi potpredsednik vlade Aleksandar Vučić rekao je za B92 da za dva ili tri dana sledi nova velika akcija, i da se otvara novi predmet.

"Mislim da će ljudi videti da je kod nas nulta tolerancija prema korupciji", rekao je Vučić. On nije hteo da kaže o kom predmetu je reč, samo da nije vezan za Agrobanku nego da se radi o jednom od 24 predmeta na kome rade.

Vučić je zamolio građane da pokažu strpljenje pošto će u narednom periodu videti mnogo jasnije rezultate.

Vučić je rekao da je već popravljena percepcija građana što se tiče korupcije u odnosu na prethodni period i najavio da će ova vlada doneti strategiju o borbi protiv korupcije, dok je nacrt već gotov i čeka da ide pred parlament. Vučić je dodao da očekuje od izveštaja EU u martu da percepcija građana bude drugačija, ali da i iz EU dođe drugačije mišljenje.

Vučić navodi da je afera Agrobanka "kao hobotnica" i da ta akcija neće biti završena ni do kraja Nove godine.

On navodi da nije postavio ni Ćovića ni Džajića kao članove radne grupe fudbalskog kluba Crvena zvezda, da je samo molio Džajića da dođe. Vučić je dodao da nije njegovo da razmatra o aboliciji Džajića, ali da misli da je Nikolić doneo dobru odluku što je to učinio, što je bilo u skladu sa ustavom.

Vučić je najavio da u sledećem periodu putuje u Kanadu i SAD, gde će se sastati sa predstavnicima Stejt departmenta.

  • Del Boy

    22.11.2012 14:24
    Molim Vas...
    ...g-dine "KOLIKO SUTRA, A NAJKASNIJE DO KRAJA NEDELJE...", da mi PRVO odgovorite šta bi sa 650000 eura DNEVNO koji nestaju iz BUDŽETA i TRODUPLIM platama, i PLAĆENIM NEPOSTOJEĆIM ZGRADAMA...

    Hvala UNAPRED!
  • Spark

    22.11.2012 13:47
    vec culi
    Mi to sve vec znamo, posto te prisluskujemo.
  • NOVOSADNJANIN

    22.11.2012 10:26
    ZA DVA TRI DANA
    najavio??? jel to da drugari mogu da uvate maglu dok je vreme hahaahaha.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.