Uhapšen jedan od napadača na atašea Češke

Miloš S. (20) iz sela Zmajevo uhapšen je, a traga se za njegovim vršnjakom i sugrađaninom Petrom P, zbog napada na atašea Ambasade Republike Češke Ronalda Franka (66).
Miloš S. (20) iz sela Zmajevo uhapšen je, a traga se za njegovim vršnjakom i sugrađaninom Petrom P, zbog napada na atašea Ambasade Republike Češke Ronalda Franka (66).

Oni se sumnjiče da su u nedelju uveče, oko 20 sati, na parkingu Sirig autoputa Novi Sad- Subotica opljačkali i naneli teške povrede atašeu.

Frank se vraćao iz Češke za Beograd i vozio je "škodu" sa diplomatskim tablicama. Na parkingu pored autoputa Subotica-Novi Sad, na području opštine Vrbas, on je na kratko izašao iz vozila i tada su ga napala dvojica maskiranih muškaraca.

Iz atašeovog automobila ukradena su dva mobilna telefona, 10.000 dinara, nešto deviza, sat, i GPS uređaj.

Lekari Kliničkog centra Vojvodine konstatovali su da Frank ima teške povrede glave i nosa. "Češki diplomata zadobio je teže povrede glave, a njegovo zdravstveno stanje je stabilno", izjavila je večeras portparolka KC Vojvodine Jelena Jurišin.

Kako je češkim medijima rekao savetnik u ambasadi Jirži Kirijan, ataše uz sebe nije imao nikakve poverljive državne dokumente jer radi u ekonomskom odeljenju ambasade.
  • JOvan

    28.11.2012 18:17
    Srbija
    malo pre sam pokusao da platim nesto preko Ebaya
    i napisu mi samo kartice kreditne proverenih drzava. Tako da ovakvi napadaci treba da budu nalupani do smrti da napadaju na cestama Srbije postene radne ljude jer oni nisu nista drugo nego olos koji pravi i dalje sramotu nasoj drzavi kakva god da je ona. Sramite se svi zatvorenici, pedofili i bolesnici ove zemlje.

    Pre neki dan bio sam u Italiji presao Sloveniju i vracam se nazad u jad i bedu. Zalosno sta pojedinci rade.
  • Komsija

    27.11.2012 09:47
    @komsija
    Reci tom tvom komsiji da je retard i umesto sto ti je smesno, mozda da ga upoznas sa alatom, lopatom, asovom, metlom itd, izbor je sirok, ima posla za svakoga.
  • Cika Mile

    27.11.2012 07:23
    Kud mu ne ukradose akumulator,jel gorivo , jel zimske gume pa da te nafataju , da imamo i mi obicni smrtnici neke koristi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.