"BMW" usmrtio pešaka

Pešak M.V. (55) iz Bačkog Petrovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Ruma-Voganj.
Pešak M.V. (55) iz Bačkog Petrovca poginuo je u saobraćajnoj nesreći na putnom pravcu Ruma-Voganj.

Nesreća se dogodila sinoć oko 21.30 sati, kada je vozač automobila "BMW" udario pešaka koji se našao na sredini kolovoza.

Uviđaj na licu mesta obavio je dežurni istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca i policije.

  • Dejan

    06.12.2012 00:12
    @ Anonimus
    Kakve veze ima da li je u pitanju Audi ili BMW? Vest je prilično štura da bi se doneo objektivan zaključak o tome čija je krivica za nesreću. Ipak, piše kako je pešak u trenutku nesreće bio "na sredini kolovoza" (ne pominje se pešački prelaz) i na putnom pravcu IZMEĐU dva naseljena mesta, što više govori u prilog tome da vozač automobila verovatno nije mogao da uoči pešaka.
    Bahatu vožnju ne opravdavam, ali su na putevima u Srbiji previše često pešaci, biciklisti, motociklisti, traktoristi itd. bez uočljivih oznaka na sebi ili vozilu...
  • 05.12.2012 19:10
    Uvek BMW ili Audi. Kada ste zadnji put pročitali vest da je neko sa Yugom ubio nekog?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.