Sahranjen ubijeni policajac Miroslav Stamenković

Policajac Miroslav Stamneković (27), koga su ubili pljačkaši zlatare, sahranjen je danas na Svetoilijskom groblju u Leskovcu.
Policajac Miroslav Stamneković (27), koga su ubili pljačkaši zlatare, sahranjen je danas na Svetoilijskom groblju u Leskovcu.

Sahrani je pored premijera i ministra unutrašnjih poslova Ivice Dačića, pisustvovalo više od dve hiljade građana.

Miroslav Stamneković sahranjen je uz počasnu paljbu pripadnika Žandarmerije, a zastava Srbije, koja je pokrivala kovčeg, predata je u ruke majke Svetlane.

Opelo je održano u crkvi Svetog Ilije u okviru groblja, a pored odra su stajale Stamnekovićeve kolege i vrh MUP Srbije sa premijerom Dačićem, kao i roditelji i sestra policajca i njegova devojka Ana.

Pre sahrane u skupštini opštine Leskovac je održana komemoracija.

Stamenković je poginuo juče u Vlasotincu u oružanom obračunu nakon pokušaja pljačke zlatare.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija