VIDEO: Desetočlana grupa švercovala oružje, drogu i eksploziv

Desetočlana kriminalna grupa na čelu sa Stevanom Bogdanićem (47) uhapšena je sinoć, a sumnjiči se za trgovinu oružjem, eksplozivnim sredstvima i drogom.
Desetočlana kriminalna grupa na čelu sa Stevanom Bogdanićem (47) uhapšena je sinoć, a sumnjiči se za trgovinu oružjem, eksplozivnim sredstvima i drogom.

Osim vođe grupe Bogdanića uhapšeni su Nebojša Knežević (34), Vitali Vukićević (58), Ervin Jusufović (33), Vladimir Vujčić (34), Muhamed Sinanović (30), Aleksandar Vujić (30), Branko Aleksić (33), Miodrag Žanić (32) i Petar Mišić (34).

Ova kriminalna grupa je osumnjičena da je iz Bosne i Hercegovine krijumčarila eksploziv i pravila eksplozivne naprave koje je dalje švercovala. Sumnjiče se i da su sa teritorije Kosova i Metohije, preko Novog Pazara, švercovali marihuanu za narko tržište Beograda.

Od ove kriminalne grupe je oduzeto 12 eksplozivnih naprava, 5,5 kilograma eksploziva, pet ručnih bombi, dve tromblonske mine, tri pištolja sa prigušivačem, automatska puška, 28 kilograma marihuane i pet grama kokaina.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija