Titel: Uhapšena zbog crne magije

Titelska policija je podnela krivičnu prijavu protiv S. N. (46) iz tog mesta, jer je građane ubeđivala da joj daju zlatan nakit kako bi ona sa njega skinula crnu magiju.
Titelska policija je podnela krivičnu prijavu protiv S. N. (46) iz tog mesta, jer je građane ubeđivala da joj daju zlatan nakit kako bi ona sa njega skinula crnu magiju.

Krivična prijava je tereti da je, u novembru, dolazila u kuće građana u Gardinovcima i Vilovu, i ubeđivala ih da joj daju zlatni nakit, kako bi sa njega u nekom manastiru "skinula crnu magiju", a pritom je prevarenim građanima tražila i novac, navodno za prevoz do manastira.

Budući da se više nije pojavljivala, niti se javljala na broj kontakt telefona, građani su slučaj prijavili policiji koja je protiv S. N. podnela krivičnu prijavu zbog prevare.

  • coco

    07.01.2013 17:04
    Ma samo dajte!
    Priča I
    Kuc-kuc!
    Drndan!
    Drndan?
    Ja taj i taj iz stranke te i te, doš’o da mi date vaš glas za: … Ovde sada sledi neka priča…
    Na kraju:
    Izvol’te moj glas.

    Priča II
    Kuc-kuc!
    Drndan!
    Drndan?
    Ja taj i taj iz stranke za skidanje crne magije sa zlata, doš’o da mi date vaše zlato za: … Ovde sada sledi neka priča…
    Na kraju:
    Izvol’te moje zlato.

    Naravoučenije: E je**li nas naivne oni kojima verujemo!
  • mi

    05.01.2013 10:34
    Slika društva- tužna i bedna
    To se uvek dešava u siromašnim i nerazvijenim sredinama. Na žalost, naša zemlja je sve više takva jer je 90% pametnih i obrazovanih ljudi otišlo odavde. Shvatili su da ovde državnici ne rade u korist građana i razvoja zemlje.
  • G

    05.01.2013 07:30
    @Howyesno - lično ne mogu da verujem da niste pogrešili nikada u životu, i naseli na nešto, bez obzira šta to bilo, da li kviz na televiziji, proizvod iz reklame, ili crnu magiju - a pitam se da li bi sve ovo što ste izneli rekli (ili očistili) o vašim roditeljima ako bi u poznim godinama naseli na neku glupost.
    Manje obrazovane osobe će možda verovati u crnu magiju, i potom dozvoliti da ih prevaranti prevare. No, da probam da naslikam jednu sliku, ako bi "očistili" kako ste ovde izneli vaš izrazito fašistički stav taj "bazen ljudskog genetskog potencijala", u tom vašem svetu preostali bi isključivo visoko obrazovani, i apsolutno niko ne bi došao da čisti vaša govna kad se zaglave u kanalizacionoj cevi jer se visokoobrazovani ne bave takvim poslovima. Imate jako izvitopereno shvatanje sveta u kojem živite, i izrazito opasne stavove o odgovornosti odnosno krivici - izjave su vam u rangu da je žena odgovorna za silovanje ako obuče mini suknju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.