Uhapšen kradljivac računara iz škole u Suseku

Policija u Beočinu je odredila meru zadržavanja meštaninu M.P. (1989) zbog osnovane sumnje da je izvršio dve teške krađe.
Policija u Beočinu je odredila meru zadržavanja meštaninu M.P. (1989) zbog osnovane sumnje da je izvršio dve teške krađe.

Pretpostavlja se da je M.P. u poslednjih mesec dana dva puta provalio u jednu školu u Suseku i ukrao tri računara, pričinivši materijalnu štetu u iznosu od preko 300.000 dinara.

Osumnjičeni će, uz krivičnu prijavu, koja ga tereti da je izvršio tešku krađu, biti doveden istražnom sudiji Osnovnog suda na saslušanje, u zakonom predviđenom roku.

  • 11.01.2013 07:18
    alo alo
    halo ljudi, ne balavite, lep piše "ukupna materijalna šteta", možda su kompjuteri sve zajedno 800 evra a sve što je slomio i sjebao ukupno 3000
  • konfiskator

    09.01.2013 15:20
    za anonimusa
    slazem se sa tobom da je cena malo previsoka, jer za hiljadu eura mozes da kupis kompjuter koji ce te sam hraniti i to bez da mu ti das naredbu, vec ce sam prepoznati kad si gladan :)) a opet s druge strane se pitam, sta je sve morao da unisti u zgradi skole da bi usao i koliko to kosta, ne tvrdim da to vredi 3000 e, ali se samo pitam
  • ja

    09.01.2013 14:05
    1000€ рачунар у школи?? Па шта раде на тим рачунарима? Рендерују Пиксарове филмове можда?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.