Osuđen ubica subotičkog biznismena

Nikšićanin Milan Lasica (1971), koji je u proteklom periodu živeo u Futogu osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubistva poznatog subotičkog biznismena Florijana Čikoša (1970).
Nikšićanin Milan Lasica (1971), koji je u proteklom periodu živeo u Futogu osuđen je na 12 godina zatvora zbog ubistva poznatog subotičkog biznismena Florijana Čikoša (1970), prenosi sajt Nskriminal.

Ubistvo se dogodilo 20. juna 2007. godine na Kameničkom putu, a Čikoš je izrešetan u svom automobilu dok je čekao ugovoreni sastanak kod srušene zgrade Televizije Novi Sad. Lasica je uhapšen 20. februara prošle godine, nakon što se skrivao u Bosni i Crnoj Gori. Lasica je na suđenju negirao da je počinio ubistvo i rekao da je u vreme zločina otišao po dete u vrtić, a potom ga odveo kod lekara.

Protiv Florijana Čikoša su se vodile istrage zbog afera sa nepostojećim firmama iz Sente, Subotice i Kikinde, koje je osnivao radi izbegavanja plaćanja poreza.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.