Knežević: DS, uvoznici i monopolisti iza kampanje o mleku

Ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević izjavio je da iza kampanje oko sumnji na mleko zaraženo aflatoksinima stoje uvoznički lobi, monopolisti u proizvodniji stočne hrane i politicki lobi Demokratske stranke.
Ministar poljoprivrede Srbije Goran Knežević izjavio je da iza kampanje oko sumnji na mleko zaraženo aflatoksinima stoje uvoznički lobi, monopolisti u proizvodniji stočne hrane i politicki lobi Demokratske stranke.

On je prilikom obilaska farme Poljoprivredne korporacije Beograd (PKB), gde je prisustvao vanrednom uzimanju uzoraka stočne hrane, rekao da je država spremna da od utorka počne distribuciju nezaraženog kukuruza iz robnih rezervni za registrovane proizvođače mleka.

Knežević nije želeo da komenatariše navode i istupe pokrajinskog sekretara za poljoprivredu Gorana Ješića i naglasio da je Ministarstvo poljoprivrede "ozbiljna i nadležna institucija".

"Ukoliko rezultati super analize iz Holadnije prikažu prisustvo većeg nivoa alfatoskina u mleku od dozvoljeno odgovorni će biti kažnjeni", kazao je Knežević.

  • TT

    22.02.2013 22:53
    kaže stari svet
    ko o čemu - baba o uštipcima.
    i
    vuk dlaku menja ali ćud nikad.
  • Mlekar lekar apotekar

    22.02.2013 21:16
    Vojvodina
    Čujete, Knežević kaže da će proizvođači mleka dobiti nezaražen kukuruz, pa onda o čemu pričamo, do sada je korišćen plesniv kukuruz i zato imamo mleko sa aflatoksinom! :(
  • MarlboroSK

    22.02.2013 20:35
    Tako je ministre i treba da odgovaraju a pogotovo Jesic koji je i krenuo sa dezinformacijama i sa nekim njegovim ispitivanjima u svojim labaratorijama

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.