Velika akcija hapšenja dilera

Novosadska  policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i policijskim upravama  Niša i Vranja, uhapsila je pet članova organizovane kriminalne grupe i presekla još jedan lanac trgovine narkoticima.
Novosadska  policija, u saradnji sa Upravom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova i policijskim upravama  Niša i Vranja, uhapsila je pet članova organizovane kriminalne grupe i presekla još jedan lanac trgovine narkoticima.

Pohapšeni su Vrbašani: Milorad G. (1972), Dejan K. (1979) i Darko K. (1984), Nikola D. (1983) iz Bačkog Jarka i Baškim I. (1967) iz Velikog Trnovca u Opštini Bujanovac. Milorad G.  se tereti da je nabavljao heroin od Baškima,  a zatim organizovao prodaju droge na području Vojvodine, u  Novom Sadu, Subotici, Vrbasu, Kuli i Temerinu, stoji u saopštenju policije.

Sumnja se da je on sa  Dejanom  i Darkom, otputovao u Veliki Trnovac, gde je Baškimu dao ''golfa'' u zamenu za pola kilograma heroina. Drogu, sakrivenu u kutiji keksa,  nosio je Darko, koji se autobusom vraćao za Vrbas. Policija ga je uhapsila na autobuskoj stanici u tom gradu, a Milorada i .Dejana na autoputu Novi Sad-Subotica. Pretresom Miloradovog stana, policija je pronašla oko 15 grama supstance za koju se pretpostavlja da je heroin, više mobilnih telefona i pretplatničkih kartica.

U Velikom Trnovcu lišen je slobode Baškim I., koji će, zajedno sa pomenutom četvoricom, biti doveden na saslušanje istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu, uz krivičnu prijavu koja ih tereti za neovlašćenu proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga.

Istražnom sudiji će biti priveden i  Marko B. (1988) iz Vrbasa,  osumnjičen za isto krivično delo,  u čijem je stanu policija pronašla devet zasada marihuane i opremu za proizvodnju ove biljke.

  • milojko

    26.04.2010 09:24
    droga
    Iza mesta Šangaj na izvorištu Ratno ostrvo(najveće količine vode)svako veče se okupljaju narkomani i huligani koji divljaju po bunarima i trafo-stanicama!U ČIJOJ JE NADLEŽNOSTI OČUVANJE OVIH VEOMA BITNIH OBJEKATA?
  • da,da,...

    25.04.2010 22:14
    Sta je sa onim drugim dilerima, od kojih su ovi pokupovli manje od promila njohove robe, jel ce i oni biti pohapseni.Sve,velike i male,trgovce drogom u zatvor
  • milojko

    25.04.2010 17:48
    narko
    Na Novom naselju u ulici Stevana Hristića između zgrade br.29 i 31 svaki dan se smenjuju narkomani i javno se drogiraju!Policijo, komentar!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija