Vraćena ukradena kamera

Kamera koja je pre tri dana ukradena zameniku ambasadora Izraela Ejal Naoru, tokom predavanja srednjoškolcima u Leskovcu, pronađena je.

Kamera koja je pre tri dana ukradena zameniku ambasadora Izraela Ejal Naoru, tokom predavanja srednjoškolcima u Leskovcu, pronađena je.

To je potvrdila portparolka gradonačelnika Leskovca Sanja Conić. Ona je za B92 rekla da je nekom proradila savest, da je shvatio šta je uradio i vratio kameru.

"Uskoro ćemo uz ponovno izvinjenje kameru vratiti zameniku ambasadora Izraela", navela je Sanja Conić.

Naor je u sredu u velikoj sali Skupštine grada Leskovca održao srednjoškolcima predavanje tokom kojeg je učenicima dao da pogledaju medicinsku kameru veličine tablete koja se guta i služi za jednokratno snimanje digestivnog trakta. Na kraju predavanja neko od učenika je zadržao kameru, a leskovačka lokalna samouprava je tada uputila i zvanično izvinjenje zameniku ambasadora Izraela zbog nestanka kamere.

  • Shalom

    29.03.2013 13:44
    MOSAD
    pa bolje da je vratio neg da ga je mosad lovio po leskovac :)

    a za hm...jadnike leskovacke: u bg kradu bicikle, u ns takodje (pre neki dan onom profesoru), lome se solarni punjaci, sve se urnise, ekipi explorer-a su maznuli opremu dok su snimali most na adi u bg i to iz hotela.

    tako da...ima jadnika gde god se okrenes. da podjemo od sebe.

  • novosadjan

    23.03.2013 22:26
    jel to ona sto se izgubila lopovska drzava
  • Baltazar

    23.03.2013 13:43
    Možda...
    Možda je neko slučajno progutao, pa nije mogao baš odmah da vrati? :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.