Četvoro uhapšeno zbog prisiljavanja na prostituciju

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su trgovali ljudima, posredovali u prostituciji, navodili maloletnike na prisustvovanje polnim radnjama i pokušaj silovanja.

Četiri osobe uhapšene su zbog sumnje da su trgovali ljudima, posredovali u prostituciji, navodili maloletnike na prisustvovanje polnim radnjama i pokušaj silovanja.

Leskovačka policija uhapsila je Anu S. (32), Radeta I. (58), Anu K. (19) i Miodraga B. (27) iz Leskovca.

Oni su tokom februara upotrebom sile i pretnjama jednu maloletnicu navodili na prostituciju. Ana S. je maloletnicu tukla, pretila joj nožem i govorila da će je prodati u Bujanovcu ukoliko ne pruža seksualne usluge za novac po njenom nalogu.

Miodrag B. ju je navodio na prostituciju i od njenog oca, uz pretnju, pokušao da izudi 100 evra, dok je Ana K. navodila maloletnicu da prisustvuje seksualnim odnosima koje je ona imala. Rade I. je u svom stanu pokušao da siluje maloletnicu, koja je uspela da pobegne iz stana.

Istražni sudija Višeg suda u Leskovcu je osumnjičenima odredio pritvor do mesec dana.

  • Jelena

    25.03.2013 20:29
    Samo pritvor do mesec dana? Sramota.
  • 25.03.2013 14:50
    Ја помислих Ера Ојданић, али он је ваљда задужен за "забаву милиона" и "чување апатије у народу"! Моја грешка, мора да сам ја крив!
  • Anonimna

    25.03.2013 12:54
    cccc
    Svaki dan lose vesti!
    Ovo je gore od smaka sveta!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.