Napadnut još jedan učenik u Kragujevcu

Učenika drugog razreda Medicinske škole u Kragujevcu, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku.
Učenika drugog razreda Medicinske škole u Kragujevcu, čiji identitet još nije saopšten, danas su u školskom dvorištu napala trojica srednjoškolaca iz Druge kragujevačke gimnazije, od kojih je jedan za napad koristio motku.

Kako piše "Blic", napadnuti učenik zadobio je dve lakše povrede glave i ruke i kolima Hitne pomoći prebačen je u Klinički centar u svesnom stanju.

Policija je identifikovala napadače.

Ovo je za samo sedam dana drugi napad na učenike kragujevačkih škola.

U četvrtak u kafiću preko puta Politehničke škole Darko Radivojević bejzbol palicom teško je povredio maturanta Stefana Jovanovića. Maturant je i pored niza neurohiruških intervencija i dalje u teškom stanju i lekari se botre za njego život.

  • 02.04.2013 23:00
    Kad pomenuh 'vrsnjacko nasilje' - zelim to da cujem ne iz usta Ombudsmana vec iz usta Ministra policije, Ministra pravde, Ministra obrazovanja i dacujem sta nameravaju da urade da ovo sprece.
  • 02.04.2013 22:56
    Mi zivimo u zaostaloj drzavi koja nije ni pomenula da zeli da spreci vrsnjacko nasilje. Nije ni poostrila kazne za maloletnike. Ma, pusta i zatvorenike da nastavljaju gde su stali.
  • 02.04.2013 22:49
    O ovom mladom narastaju treba DRZAVNI VRH da brine! Ajde malo se usredsredite na toliku mrznju koja kulja medju teenager-ima (decom od 13 do 19 godina)koji su toliko puni mrznje da su u stanju da ubiju bilo koga.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.