Dinar sutra slabiji za 23 pare

Dinar će sutra oslabiti prema evru za 0,2 odsto ili 23 pare i zvanični srednji kurs će biti 111,6295 dinara za jedan evro.
Dinar će sutra oslabiti prema evru za 0,2 odsto ili 23 pare i zvanični srednji kurs će biti 111,6295 dinara za jedan evro.

Nacionalna valuta Srbije će za 0,2 odsto biti slabija prema evru nego pre mesec dana, a za 0,1 odsto nego pre godinu dana.

Indikativini kurs dinara prema dolaru je 87,0202 i za 0,5 odsto je slabiji u odnosu na prethodnu vrednost. Dinar je prema dolaru slabiji za 2,1 odsto na mesečnom nivou, a četiri odsto na godišnjem.

  • 02.04.2013 21:19
    Sto rece neki pametan covek ,ovde, ova vlada radi dobar posao, evo ovo nesto za trudnice,borba protiv kriminala, euro ojacava... :)
    Aj ovo poslednje , ali...ma ne.
  • Broker (profesijonal)

    02.04.2013 16:20
    Zasto?
    Kako je to moguce? Ulozio sam svo nasledsvo u dinar na berzi i sta mi je ostalo od toga? Sada citam vesti i ne verujem! Prosto sam sokiran do balceka.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.