Poginuo radnik Elektrodistribucije

Radnik Elektrodistribucije Beograd, čije ime još nije saopšteno, (37), poginuo je oko 16 sati dok je izvodio radove na banderi u Ulici Nikole Grulovića na Zvezdari.
Radnik Elektrodistribucije Beograd, čije ime još nije saopšteno, (37), poginuo je oko 16 sati dok je izvodio radove na banderi u Ulici Nikole Grulovića na Zvezdari.

On je priključivao ranije isključenu struju, jednom porodičnom domaćinstvu.

Hitna pomoć je odmah intervenisala, ali mogla je samo da konstatuje smrt muškarca.

Još se čeka saopštenje iz Elektrodistribucije "Beograd" o ovoj nesreći.

  • 03.04.2013 00:37
    Odustajem
    nemam vise snage da komentarisem o glupostima koje se kose sa zdravim razumom i o kojima i moja ne obrazovana, ali emotivno inteligentna spremacica, ima isto misljenje. Neka mladji preuzmu, koliko vas ima, i misle i bore se za bezbednosti sebe i svojih im naj milijih u svim oblastima rada/zabave/zivota u opste.
  • 03.04.2013 00:20
    Vazno je gde je i u kojoj ulici obavljao radove. Nije vazno kako se zvao - jeli to zarad nacionalnog dobra E-distribucije potpuno nevazno ime poginulog im radnika?
  • 03.04.2013 00:16
    Kako ga je Elektrodistribucija obezbedila za takav rad??????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija