Jedni uhvaćeni u krađi goriva, a drugi u obijanju kola

Z.S. (31) iz Žablja i K.S. (28) iz okoline Novog Sada uhapšeni su odmah nakon krađe.
Z.S. (31) iz Žablja i K.S. (28) iz okoline Novog Sada uhapšeni su odmah nakon krađe.

Oni se terete da su, juče popodne, u Sremskoj Kamenici, u blizini Instituta, obili "suzuki" jedne meštanke i ukrali muzički uređaj. Protiv oboje će biti podneta krivična prijava, a protiv K.S. biće podneta i prekršajna prijava zbog nošenja noža.

Zbog osnovane sumnje da su takođe izvršili krađu, krivična prijava podneta je i protiv Novosađana I.S. (29) i M.J. (29), jer su ih, juče u večernjim satima, policajci zatekli u krađi goriva. Osnovano se sumnja da su njih dvojica razvalili poklopac rezervoara i izvukli 14 litara goriva iz teretnog vozila jedne firme.

  • Neko

    06.04.2013 05:12
    imam juga, ali i njega su obili.
  • Aleksandar

    05.04.2013 17:04
    Srki srki
    Meni su iz punta, na limanu 4 dva puta izvukli gorivo.
    Posle prvog puta sam kupio cep sa kljucem, ali drugi put su pored goriva ukrali i taj cep. Nek se lopovi jave da im dam i kljuc od tog cepa, sad mi ne treba.
    Poslusao sam predlog policije i ne sipam u kola vise od 1000 din.
    Bilo bi lepo da uvedu secenje saka za lopove. Posle dva kaznjavanja , ako opet ukradu, onda su zasluzili drzavnu penziju.
  • sax

    05.04.2013 14:24
    divno, sta reci

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.