Muškarac podleteo pod autobus na Bulevaru oslobođenja

Jedan muškarac teško je povređen danas oko 14 sati, kada je podleteo pod autobus GSP-a broj 18, dok je pretrčavao Bulevar oslobođenja između Futoške pijace i zgrade "Dnevnika".
Jedan muškarac teško je povređen danas oko 14 sati, kada je podleteo pod autobus GSP-a broj 18, dok je pretrčavao Bulevar oslobođenja između Futoške pijace i zgrade "Dnevnika".

Sanja Nenadić, portparolka hitne pomoći, kaže da se radi o muškarcu starosti između 40 i 50 godina, koji je prilikom nezgode zadobio teške povrede glave, zbog kojih je hitno prevezen u Urgentni centar, piše "24sata".

"Muškarac je bio u svesnom stanju, ali svaku povredu glave tretiramo kao tešku povredu. Još uvek ne možemo reći da li je životno ugrožen, jer je poslat na dalje posmatranje u Urgentni centar", kaže Nenadić.

Očevici kažu da se sve desilo veoma brzo. Očekuje se zvanično saopštenje policije.

  • Miodag

    14.04.2013 21:06
    Lenjost
    Sta bi drugo
  • @ nole

    11.04.2013 22:26
    Ograda? Kakva ograda. Nema pojma stoka sta je to ograda. Kod Uspenske crkve je narod nekada non-stop pretrcavao mimo pesackog prelaza pa se neko setio da tu zasadi zivu ogradu kako bi onemogucio pretrcavanje. Onda je stoka na par mesta obrstila zivu ogradu i napravila par prolaza kroz nju. Posle par godina su te rupe u zivoj ogradi zatvorili onom zicom za kokosinjce pa je stoka probila druge prolaze kroz zivu ogradu. Onda su se dosetili pa su celom duzinom zive ograde postavili zicanu ogradu visine oko metar i po. Stoka je onda u zicanoj ogradi izbusila nekoliko rupa kroz koje su se provlacili. Vremenom su sakupljaci sekundarnih sirovina odneli komletnu zicanu ogradu. Ako se ograda postavi duz bulevara stoka ce dotrcati do ograde pa ce onda hodati po kolovozu duz ograde dok ne na ogradi ne pronadju slabu tacku kroz koju mogu da se probiju. Napravice jos vecu pometnju. Ne pomaze nista. Nesto mora da se promeni u glavi a ne da se postavljaju ograde kao u konc logoru. Ako se bas nista ne moze i nece da se promeni u glavi onda postaviti ogradu pa neka zivimo kao stoka u toru.
  • nole

    11.04.2013 17:50
    ograda
    sto puta sam rekao da treba ograda od dva metra visine da se postavi duz celog bulevara posred kolovoza. kod dnevnika tj erkera za jedan minut pretrci 20 pesaka,sto majke sa kolicima itd.

    da li neko treba da pogine da bi se tu napravila neka maserela?

    -kriva je futoska pijaca sto ima ulaz do zgrade dnevnika

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.