Zapalio se autobus pun putnika

Autobus Auto-transportnog preduzeća Pančevo (ATP), na liniji Beograd-Pančevo, pun putnika zapalio se danas oko 13 časova, a u požaru niko nije povređen.
Autobus Auto-transportnog preduzeća Pančevo (ATP), na liniji Beograd-Pančevo, pun putnika zapalio se danas oko 13 časova, a u požaru niko nije povređen.

"Neko od putnika iz zadnjeg dela vozila je doviknuo da se oseća dim. Kada sam stao i otvorio poklopac motora pokuljao je plamen koji sam pokušao da ugasim protivpožarnim aparatom, ali nisam uspeo", rekao je vozač Pavle Abramović.

Dodao je da su mu u pomoć pritekle kolege iz STUP Vršac s još jednim aparatom, ali ni to nije pomoglo jer je vatra već zahvatila ceo zadnji deo vozila.

Vatrogasci iz Pančeva su stigli za manje od deset minuta i brzo ugasili požar.

Potpuno su izgoreli motor autobusa i zadnja tri reda sedišta.

"Ne znam kako je do ovoga moglo da dođe, jer je vozilo servisirano pre dva dana. Zamenjeni su neki delovi motora i instalacija", naveo je vozač.

Nesreća se dogodila na nadvožnjaku kod skretanja s novog na stari put ka Pančevu gde je tokom intervencije vatrogasaca saobraćaj bio obustavljen.

  • semtex

    19.04.2013 05:09
    delovi
    Uzeli kvalitetne delove za servis;)...sreca pa zbog necijeg stipsarenja neko nije stradao.
  • Nenad Pančevo

    18.04.2013 21:41
    Dobro je...
    Dobro je da niko nije povređen, do pre 4 meseca u školu sam putovao ATP-ovim autobusima i mogu reći pravo je čudo da se ovako nešto pre nije desilo prvo što oni voze pun hodnik ljudi ne može da se diše, a drugo održavanje vozila u ovoj firmi nije jača strana. Često se dešavalo da na pola puta ka BG da bus ostane u kvaru.
  • toni

    18.04.2013 19:42
    staro
    Nema tu fabricke greske Zorane, mada pretpostavljam da je sarkazam, jer kontam da je to jedan od onih Krstic autobusa kojih ima koliko hoces kod nas.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.