Lokalizovan požar na Crnom vrhu

Požar na Crnom vrhu, na teritoriji pribojske opštine, posle 13 dana je lokalizovan, izjavio je danas Goran Posrkača iz Sektora za vanredne situacije MUP-a.

Požar na Crnom vrhu, na teritoriji pribojske opštine, posle 13 dana je lokalizovan, izjavio je danas Goran Posrkača iz Sektora za vanredne situacije MUP-a.

Prema njegovim rečima, na terenu je trenutno 67 vatrogasaca sa 20 vozila.

"Broj ljudi se polako redukuje, međutim, sa dežurstvima će se nastaviti dok se ne proceni da nema opasnosti za ponovno širenje vatre", naveo je Posrkača.

Požar je izbio 21. aprila, zahvatio travu i nisko šumsko rastinje, a u gašenju su učestvovale ekipe iz Čačka, Užica, Kragujevca, Šapca, Novog Pazara, Niša, Priboja, Prijepolja, Nove Varoši i Raške.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.