Direktor RTV-a podneo ostavku zbog privilegovanosti RTS-a

Dosadašnji generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Siniša Isakov podneo je večeras ostavku na tu funkciju, a za vršioca dužnosti umesto njega Upravni odbor imenovao je Srđana Mihajlovića.
Dosadašnji generalni direktor Radio-televizije Vojvodine Siniša Isakov podneo je večeras ostavku na tu funkciju, a za vršioca dužnosti umesto njega Upravni odbor imenovao je Srđana Mihajlovića.

Isakov je u tekstu ostavke naveo da je došao do tačke kada više ne može da sprovodi plan poslovanja za koji je dobio podršku UO, kada je izabran za generalnog direktora.

Agencija Beta saznaje da je ostavku dao nezadovoljan izuzetno lošom finansijskom situacijom RTV-a, kao posledice privilegovanog položaja Radio-televizije Srbije. U tekstu ostavke Isakov je zahvalio urednicima i menadžmentu s kojim je sarađivao i konstatovao da je u poslednje dve godine RTV značajno unapredila program i povećala gledanost.

Novi generalni direktor RTV-a Srđan Mihajlović ranije je bio direktor kompanije Transnafta, savetnik generalnog direktora Naftne industrije Srbije i generalni direktor Vojvođanske banke.

  • Guliver

    11.05.2013 11:30
    Много би било поштеније да је дао оставку и рекао ја не могу даље, него што је правдао своје резултате политичким аргументима.
  • berolina

    09.05.2013 15:25
    zacarani krug tracera

    ili kako "sposobniji" smenjuju "sposobne" univerzalne "menadzere" sa dugogodisnjim iskustvom

    sve drugo je CENZURA, a ne analiza problema

    jedino tracerisanje na racun konkurencije(?) moze da prodje

    ozbiljan rad RTV NIJE POZELJAN...a, o samostalnom radu RTV, mogu jedino pojedini gledaoci/slusaoci, samo da sanjaju

    etika i moral su nepozeljni u radu srBskih medija

    wowi

  • sale ns

    09.05.2013 12:18
    Pitam se, pitam se ...?
    1. Da li ovaj čovek ima rodbinsku vezu sa bivšim generalnim VB Životom Mihajlovićem ? 2. Koja je veza između nafte i RTV-a osim što su oboje crni ? 3. Kako Srđan misli da rastera neradnike, rodbinu i partijske podobnike? 4. Kako Isakov objašnjava iznenandni odlazak u penziju bivše finansijske direktorke Biljane P. (uz otpremninu od preko 20.000 eur)koja je dolaskom u RTV pre 4 godine zatekla poprilične zalihe na računu RTV-a (ostavio dotadašnji fin.dir. Paravinja koji je smenjen preko noći)5. Kako Isakov objašnjava velike poslove koji su išli preko jedne privatne firme ..IMAO BIH JOŠ MNOGO PITANJA ALI PROSTOR JE MALI ?!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.