Pešak poginuo u udesu u Temerinu

Jutros oko pet časova u saobraćajnoj nesreći u Temerinu poginuo je tridesetpetogodišnji meštanin T. T.
Jutros oko pet časova u saobraćajnoj nesreći u Temerinu poginuo je tridesetpetogodišnji meštanin T. T.

Do nesreće je došlo kada je šezdesetšestogodišnji B.M. iz Bačkog Jarka, pretičući drugo vozilo, svojim "pežoom" udario T.T. dok je prelazio ulicu, nakon čega je on na licu mesta preminuo.

Protiv B. M. biće podneta krivična prijava za teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

  • 09.05.2013 22:46
    nepromišljenost
    čovek ga nije video jer ga je zaklonio autombil pored koji nije zakočio niti stao da bi ga propustio...a on je pretrčavao naravno na neobelezenom mestu...najviše je kriv sam pešak zatim svi ostali...
  • 09.05.2013 16:10
    Večiti problem i rizik; pešački prelaz(bez semafora), zaustavljamo se i propuštamo majku sa bebom u kolicima; desno-bliže ivičnjaku-projuri automobil ne usporavajući, a nesreća je izbegnuta sam zahvaljujući izuzetnoj sreći i tome što je majka bukvalno odskočila i cimnula kolica unazad. Pa zar kretenima nije jasno- ako se vozilo ispred njih zaustavlja pred prelazom, to nije bez razloga , sigurno propušta pešake da pređu.
    Stigli smo ga kod najbližeg semafora i kada smo mu dali na znanje šta se moglo desiti, još je čiča bio spreman da se tuče.
  • 09.05.2013 15:39
    Možda je pravo pitanje:
    Šta je pešak tražio na kolovozu?
    Ako je čovek vozio manje od 50km/h, nije bio pijan a pešak manje od 100 metara od prelaza, zašto bi vozač bio kriv???

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija