Novosađanin isečen nožem po čelu u Radničkoj

Novosađanin D. P. (69) isečen je nožem po čelu kada su ga napale dve za sada nepoznate osobe u Radničkoj ulici.
Novosađanin D. P. (69) isečen je nožem po čelu kada su ga napale dve za sada nepoznate osobe u Radničkoj ulici.

Napad se dogodio preksinoć oko 21 čas. Povređeni čovek je posle ukazane pomoći u Kliničkom centru Vojvodine pušten kući, a pregledom su mu utvrđene lake telesne povrede.

Prema nezvaničnim saznanjima, policija je identifikovala osumnjičene i traga za njima, a postoje indicije da napadači poznaju žrtvu od ranije i da su se u alkoholisanom stanju razračunavali oko para.

  • 15.05.2013 13:18
    A gde je youtube video?
  • @ Anonimus

    15.05.2013 11:07
    "Kako volim sto su ti upechatljivi oziljci posred chela ili lica LAKE telesne povrede, da su mu zasekli mozak bila bi teska telesna povreda, ovako ce imati (nebitno koliko zrtva ima godina) do kraja zivota oziljak koji ce da bode ochi tj. unakazen je zauvek..."

    E, tu sada na scenu nastupa dobar advokat koji radi slucajeve naplate odstete. On izadje pred sudiju i bla, bla, bla, bla, . . . Pa onda pred sudiju izadje vestak i onda on jedno sat vremena bla, bla, bla, bla, . . . Onda sudija bla, bla, bla, bla, 5.000 evra, bla, bla, bla, 10.000 evra. E onda posto junak sa nozem koji ubada prolaznike verovatno nema od cega da isplati tolike pare na vrata mu zakucaju sudski izvrsitelji i bla, bla, bla, bla, plenimo stan. Stan odlazi na dobos, odsteta se naplati, advokat uzme svoj procenat. Ko je ovog terao da po gradu ide sa nozem i ubada prolaznike. Sam je kriv kada ostane bez stana. I jedna napomena za kraj. Kada sud dosudi da jedno lice drugom licu isplati odstetu a ovaj to ne ucini kamate su astronomske. Veoma cesto za dve ili tri godine suma se vise nego duplira a dobar advokat ce uvek slucaj drzati aktivnim tj. taj ko treba da isplati nema sanse da eskivira placanje. Kad tad ce platiti i to sa ogromnom kamatom kakve nema ni kod zelenasa. O takvim stvarima bi ovi koji idu gradom i ubadaju druge gradjane trebali da povedu racuna. Da jednog dana ne ostanu na ulici.
  • 15.05.2013 08:37
    ffs
    Kako volim sto su ti upechatljivi oziljci posred chela ili lica LAKE telesne povrede, da su mu zasekli mozak bila bi teska telesna povreda, ovako ce imati (nebitno koliko zrtva ima godina) do kraja zivota oziljak koji ce da bode ochi tj. unakazen je zauvek...i to je laka telesna povreda. Slomljena noga nije fatalna al je teska telesna povreda (niko jos nije umro od slomljene noge)koja ne ostavlja vidljiv oziljak tj. ne izgledas ljudima ko unakazeni stvor.
    Bem te ljude koji su klasifikovali unakazivanje lica kao laku telesnu povredu...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija