Novosađani uzgajali i prodavali marihuanu

Novosadska kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja meštanima G.P. (29) i S.M. (25) zbog osnovane sumnje da su uzgajali i prodavali marihuanu.
Novosadska kriminalistička policija je odredila meru zadržavanja meštanima G.P. (29) i S.M. (25) zbog osnovane sumnje da su uzgajali i prodavali marihuanu.

Pretresom stana koji G.P. i S.M. koriste, pronađeno je oko 1,6 kilograma marihuane, tri digitalne vagice za precizno merenje i novac, za koji se sumnja da potiče od prodaje droge.

Policija je u vozilu G.P. takođe pronašla oko 17 grama marihuane i novac, za koji se sumnja da potiče od prodaje  narkotika. Osnovano se sumnja i da je G.P. juče prodao S.G. (24) iz Šida više paketića te materije, težine oko 53 grama.

Novosađani G.P. i S.M. biće dovedeni uz krivičnu prijavu  istražnom sudiji Višeg suda u  Novom Sadu na saslušanje, a protiv S.G. biće podneta krivična prijava.

  • stanko

    18.05.2013 19:53
    Borba
    Svako se bori za opstanak na svoj nacin. Neko krade neko ubija neko uzgaja povrce......
  • Anonimus

    17.05.2013 20:35
    ???
    GMO menjati za marihuanu? Znas li o cemu pricas ?
  • 17.05.2013 16:32
    Uzgajanje (za sopstvene potrebe) je OK.
    Prodaja nije OK.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija