Smena pet ministara?

Lider SNS, Aleksandar Vučić nezadovoljan je radom pojedinih ministara koji su iz redova te stranke, zbog čega je odlučio da smeni petoro njih.
Lider SNS, Aleksandar Vučić nezadovoljan je radom pojedinih ministara koji su iz redova te stranke, zbog čega je odlučio da smeni petoro njih.

Bez ministarske fotelje najverovatnije ostaju ministar prirodnih resursa, Milan Bačević, ministar kulture i informisanja, Bratislav Petković, minsitar poljoprivrede Goran Knežević, ministarka energetike Zorana Mihajlović kao i ministarka omladine i sporta Alisa Marić, koja nije član SNS, ali je kadar te stranke.

Prema neimenovanom izvoru "Kurira", Vučević je rekao da osim ministra pravde Nikole Selakovića i ministra spoljnih poslova Ivana Mrkića, niko od ministara iz redova SNS nije siguran.  Prema istom izvoru "Kurira", Vučić je nezadovoljan radom ovih ministara, jer su imali godinu dana da u svojim resorima naprave neki pomak, a pojedini to nisu uradili, već su pravili greške koje je on lično morao da ispravlja. Najavljujući rekonstrukciju Vlade, Vučić im je dao vremena da se trgnu i urade nešto za državu, međutim, u svom izveštaju o radu, ovi minsitri nisu naveli ni pet konkretnih stvari koje su uradili.

  • 12.06.2013 11:37
    @Srbijanac - @+ + +
    "Već par godina čekam papire i gledam kako svi, ama baš svi, zavlače ovaj narod da bi ga što više krali!!! A narod se međusobno pljuje i vređa! I glup je, ma kako neki mislili da su pametni! "

    ovde se slazem s tobom,zato sam i napisao,sudba kleta jednaka je
    Puno srece sa papirima i iseljenjem,mi cemo se cvariti ovde jos godinama u kolektivnom ludilu.
    Sto se tice prozapadne kulture-i treba tako, kad budemo imali normalan sistem(u koji ti zelis da odes),bice svejedno ko vlada jer onda nece vise niko ni da krade ni da kraducka.Lako je takozvane mere stednje,prebijati ko i uvek, preko ledja naroda.
  • Srbijanac

    12.06.2013 10:35
    @+ + +
    Pošto smo se lepo izvređali (nije bitno ko je prvi počeo?!), posle smo se lepo izvinili. Šta ti je prozapadna kultura!

    Samo znaj,onog trenutka kad se otvore granice, nećeš više čitati moje komentare. Ostavljam te i žutima i crvenima i crnima da svi zajedno pozelenite...

    Već par godina čekam papire i gledam kako svi, ama baš svi, zavlače ovaj narod da bi ga što više krali!!! A narod se međusobno pljuje i vređa! I glup je, ma kako neki mislili da su pametni!

    Ako nisi žut, ne brani lopove!

    Lep pozdrav,
  • + + +

    12.06.2013 09:22
    @Srbijanac
    Nisam ni glup ni zut do grla, al si ti smedj do nosa ako znas sta mislim. Citam tvoje komentare ovde, stvarno preterujes. Vidim da si jako ostrascen i zaslepljen, ne znam samo cime-svetlom buducnoscu mozda?.Izvini i ti.
    A sudba kleta jednaka je

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.