Dinkić: Nema razgovora o podeli mog resora

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da je potrebna rekonstrukcija vlade, ali je dodao da nema nameru da razgovara o podeli njegovog resora.

Ministar finansija i privrede Mlađan Dinkić izjavio je da je potrebna rekonstrukcija vlade, ali je dodao da nema nameru da razgovara o podeli njegovog resora.

Dinkić, koji je i lider URS, rekao je da treba pogledati rezultate rada ministara i razgovarati o njihovom učinku, kao i da je URS otvoren za diskusiju, ali i napomenuo da su "neki resori teži, a neki lakši".

Na pitanje novinara da li očekuje podelu svog resora na finansije i privredu, o čemu su mediji pisali, Dinkić je rekao da nema nameru o tome da razgovara dok traje ova vlada.

On je naveo da je vlada mogla da se napravi bez njega, ali da je on prihvatio "najvrući krompir". Dinkić je precizirao i da se rekonstrukcija ne odnosi samo na ministre, već i na državne sekretare i ostale članove vlade.

  • Steva

    07.06.2013 14:22
    čekaj.čekaj,da čujem sve.U svakom divanu ima dosta istine.Sve će se znati ..../dali je kasno,svi odneše svoj deo/!
  • O Dinkicu

    07.06.2013 11:40
    ulozi Mlađana Dinkića

    http://www.youtube.com/watch?v=mX_NyW4uSkE

    Vreme je da se suočimo sa istinom: Ratovi u ex-Yu su deo dobro isplanirane međunarodne politčko - bankarske pljačke, najveće posle drugog svetskog rata. A mi smo namagarčeni!




    Domagoj Margetic o putevima novca u "Aferi Hypo", dokazima koje je dobio od Borke Vučić, koja je nedugo potom poginula u saobraćajnoj nesreći (ne slučajno). O zajedničkim finansijskim poslovima "gospodara rata", Franje Tuđmana i Slobodana Miloševića, na pljačkanju milijaradi evra stare devizne štednje građana Srbije i Hrvatske i deviznih rezervi. O ulozi Bore Miloševića u upravljanu pranjem tog novca dokapitalizacijom banaka u Londonu i Parizu...


    O motivu ubistva Zorana Đinđaća.. putu "Miloševićevih para" sa Kipra, ulozi Mlađana Dinkića, Velje Ilića, Ivice Dačića, Borisa Tadića i svih ostalih političkih mafijaša na prostoru ex-Yu, u pljačkanju stotine milijardi evra od 90tih do sada. Najbolje da poslušate sami!
  • pedja

    07.06.2013 11:38
    av,av
    zagrizao mladja resor finansija i ne pusta nikome da pridje kao pas kost kada zagrize!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.