Letnji red vožnje vozova

Železnice Srbije najavile su da će od večeras početi da primenjuju letnju sezonu saobraćaja uvođenjem sezonskog voza "Panonija", na relaciji Subotica-Bar, kao i uključivanjem vagona za prevoz automobila u dnevnom i večernjem vozu iz Beograda za Bar.
Železnice Srbije najavile su da će od večeras početi da primenjuju letnju sezonu saobraćaja uvođenjem sezonskog voza "Panonija", na relaciji Subotica-Bar, kao i uključivanjem vagona za prevoz automobila u dnevnom i večernjem vozu iz Beograda za Bar.

U saopštenju se navodi da će zbog velikog interesovanja za prevozom automobila na relaciji Beograd-Bar-Beograd, od večeras, u sastavu večernjeg voza u 20.10 sati, kao i jutarnjeg u 9.10 sati, svakodnevno će biti uključeni i vagoni za prevoz praćenih automobila.

Precizirano je da će jutarnji voz u svom sastavu imati samo vagone sa sedištima, dok će večernji voz, osim vagona sa sedištima, imati kušet i spavaća kola.

U večernjem vozu, kao posebna ponuda srpskih železnica, uključena su i jedna spavaća kola iz sastava Plavog voza.

Iz Bara za Beograd vozovi će polaziti u 9 i 19 sati.

Cena karte u jednom smeru Beograd - Bar ili Bar - Beograd, u drugom razredu voza, uključujući i rezervaciju sedišta, košta 24 evra, dok za prevoz automobila treba izdvojiti 30 evra.

Iz Železnica Srbije navode da će sezonski voz "Panonija", saobraćati od 7. juna do 8. septembra, sa polaskom iz Subotice u 18.14 sati, a iz Bara za Suboticu u 17 sati. U sastavu tog voza, biće vagoni sa sedištima, kušet i spavaća kola, a za putnike iz Novog Sada u ponudi su i vagoni za prevoz automobila.

Osim vagona iz Subotice i Novog Sada, u sastavu tog voza, određenim danima u nedelji, saobraćaju direktna kola iz Moskve, Praga, Bratislave i Budimpešte.

Vozna karta u drugom razredu voza sa rezervacijom sedišta, od Subotice do Bara iznosi 30 evra, a na relaciji Novi Sad - Bar 26,80 evra. Cena prevoza automobila od Novog Sada do Bara iznosi 30 evra.

  • Kika

    08.06.2013 10:32
    Vozova!
    Ono vozovi??pa to su olupine,sporeti iz srednjeg veka...kako vas nije sramota...sve prljavo i smrdi!!!katastrofa!!
  • Steva

    07.06.2013 18:57
    Treba da napišu,da red vožnje važi za dane,kad voze!Ako putnici požele da protegnu noge,imaju šansu da stignu pre voza!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.