Održana komemoracija za Ratka Butorovića

U prisustvu velikog broja rođaka, prijatelja, saradnika u Hotelu Park održana je komemorativna sednica povodom smrti predsednika FK Vojvodine Ratka Butorovića.
U prisustvu velikog broja rođaka, prijatelja, saradnika u Hotelu Park održana je komemorativna sednica povodom smrti predsednika FK Vojvodine Ratka Butorovića.

U ime kluba, od Butorovića, se oprostio potpredsednik Dušan Vlaović, koji je rekao da je njegovim odlaskom Vojvodina doživela nenadoknadiv gubitak.

"Zadatak kluba je da nastavi putem koji je zacrtao Butorović. On je bio veliki vizionar, mnogo je ulagao u klub, sanjao je o trofejima i pripremio sve uslove da klub do njih stigne ali nije doživeo da ostvari cilj", rekao je Vlaović i dodao da je na svima u klubu zadatak da učine sve da se taj Buturovićev cilj u budućnosti ostvari.

Među prisustnima bili su i generalni direktor Srbijagasa Dušan Bajatović, predsednik FSS Tomislav Karadžić, generalni sekretar Zoran Laković, komesar za bezbednost Milivoj Mirkov, Miodrag 'Žuća' Janković, Ranko Stojić, Zvezdan Terzić, Dragan Simović (Spartak Zlatibor voda), Milovan Rajevac, Dragoljub Bekvalac, Nebojša Vignjević, biznismen Miodrag Kostić, vlasnik firme "D Dalton" Dušan Pajović, vlasnik "Karin Komerc" Mirko Dubroja, bivši igrači Vojvodine Željko Brkić, Aleksandar Popović, Leo Lerinc, Dušan Tadić, Miroslav Stevanović, i drugi.

Predstavnik veterana FK Vojvodina Mladen Vučinić na komemoraciji je govorio u ime svih generacija kluba. On je istakao da je Butorović mnogo ulagao u klub i doprineo unapređenju na svim poljima te da je vodio računa i o mlađim kategorijama, kao i o svim segmentima kluba.

Sahrana je u sredu u 16 sati u Kočanima kod Nikšića.

  • buba

    12.06.2013 06:15
    djetic
    ti djeticu u svoju drzavu idi pa se tamo k...a ne ovde.ma sta ti ovde svoje lude bubice prosipas tamo ih posej...
  • NN

    11.06.2013 13:15
    E moji "ljudi"...
    E moji "ljudi", o mrtvima sve najlepse...Covek je 90ih penzionerima delio hleb i mleko za dzabe...jadni ste i prejadni ko god da je, da je crni ciganin...a sitnim dusama i rdjavom k.... i dlake smetaju...
  • hater

    11.06.2013 10:26
    samo...
    Samo je marica falila veselom skupu!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.