Dačić: Rekonstrukcija vlade posle 28. juna

Premijer Ivica Dačić izjavio je da će rekonstrukcije vlade sigurno biti i da će odmah posle 28. juna i odluke EU o datumu za početak pregovora biti preispitan rad svakog ministra, ali i dodao da ne veruje da će biti vanrednih izbora.

Premijer Ivica Dačić izjavio je da će rekonstrukcije vlade sigurno biti i da će odmah posle 28. juna i odluke EU o datumu za početak pregovora biti preispitan rad svakog ministra, ali i dodao da ne veruje da će biti vanrednih izbora.

"Svi resori su pod proverom, svi će morati da polože račune za ono što su uradili, ali i za ono što nisu. Dakle, i ja ću morati da vidim šta se radilo u Ministarstvu unutrašnjih poslova. Šta je dobro, a šta loše urađeno", rekao je Dačić napominjući da će se rekonstrukcija odnositi ne samo na ministre, već i na državne sekretare, direktore agencija...

Na pitanje da li su mogući vanredni izbori ako rekonstrukcija Vlade ne uspe, Dačić je rekao da ne veruje. "Izbori u ovom trenutku nikako nisu dobro rešenje. Samo, da se mi razumemo, ne plašim se ja izbora. Ubeđen sam da bi koalicija SPS-PUPS-JS uzela znatno više glasova nego prošle godine. Samo mislim da bi novi izbori bili loši za Srbiju, kojoj su sada neophodni stabilnost i ekonomski oporavak", rekao je premijer.

Dačić je rekao i da bi 28. juna Srbija morala da dobije datum za početak pregovora s EU. "Morali bismo da ga dobijemo. Ako ga sad ne dobijemo, ne znam da li ćemo ga onda uopšte ikada dobiti. Ako ga Srbija nije zaslužila, ne znam ko jeste", rekao je Dačić.

  • ARISTOTEL

    13.06.2013 11:14
    Kampanja
    Umesto Mrke, predlazem MOMU COLAKOVICA.
    Molim sto vise pluseva, da kampanja uspe.
    Hvala
  • Steva-NS

    13.06.2013 11:09
    Ja ne vidim,šta tu ima,da se rekonstruiše!I novu da pravite,ne bi dobila upotrebnu dozvolu,zbog ugrađenog materijala,jer nema atest naroda!
  • Joca

    13.06.2013 09:12
    Rekonstrukcija!
    Toliko shvacam ozbiljnost ove vlade da me ne bi iznenadilo da umesto Mrkonjica bude neka naricaljka sa pseudonimom Ana Bekuta.U normalnim zemljama zbog ovakve afere ostavka se daje u roku 24 data a ovde je ponos biti scaler na javnoj funkciji!Koji poremecen sistem vrednosti!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena marihuana, nezvanično saznaje Nova.rs.