Napadnute žene u Sigurnoj kući

Saša K. upao je danas oko 12 sati u "Sigurnu kuću" u beogradskom naselju Rakovica i nožem ranio dve ženske osobe, štićenice ove kuće.
Saša K. upao je danas oko 12 sati u "Sigurnu kuću" u beogradskom naselju Rakovica i nožem ranio dve ženske osobe, štićenice ove kuće.

One su u svesnom stanju prevezene u Urgentni centar i nalaze se van životne opasnosti.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, muškarac je muž jedne od žena i korisnice "Sigurne kuće", a kada je upao u prostorije ove ustanove išutirao je i nožem ubo u koleno ženu staru 41 godinu.

Druga žena koja se tu našla pokušala je da je odbrani, ali je muškarac potom nasrnuo na nju i ubo je nožem u predelu šake.

Zločin je prijavio sin ranjene žene koji je izleteo na ulicu i obavestio ekipu Žandarmerije koja se tu zatekla.

  • 14.06.2013 09:17
    ns
    Sada ga osuditi na doživotnu kaznu i to javno prenositi sudjenje, pa da vidimo ko će sledeći da se usudi da udje a kamoli da povredi nekog.
    PS proveriti kako je došao do adrese i tog ko mu je dostavio adresu isto osuditi.
  • 13.06.2013 15:09
    Zar sigurne kuće nemaju fizičko obezbeđenje? Kako je taj uopšte mogao saznati da mu je žena tu, sem ako nije blizak vlasti i njenim institucijama?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Iz poršea u Vranju ukrao veću sumu novca

Policija u Vranju rasvetlila je tešku krađu i, po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u ovom gradu, podneće krivičnu prijavu protiv tridesettrogodišnjeg muškarca iz okoline Vranja.

Đurić: Ponosan sam na Vučića

Ambasador Srbije u SAD Marko Đurić izjavio je da je ponosan na borbu predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama za interese Srbije i srpskog naroda.