Dva vagona voza iskočila iz šina, nema povređenih

Dva vagona putničkog voza iskliznula su sa šina danas posle podne na deonici barske pruge Valjevo-Kosjerić, a tom prilikom niko nije povređen, ali je saobraćaj između Beograda i Bara u prekidu.
Dva vagona putničkog voza iskliznula su sa šina danas posle podne na deonici barske pruge Valjevo-Kosjerić, a tom prilikom niko nije povređen, ali je saobraćaj između Beograda i Bara u prekidu.

Voz je saobraćao iz Prijepolja za Beograd, a vagoni su iskliznuli iz šina nešto posle 16 sati između železničkih stanica Lastra i Valjevski Gradac, saopšteno je iz "Železnica Srbije".

Putnici iz tog voza prevezeni su autobusom do Valjeva, odakle će putovanje nastaviti vozom.

Pomoćni voz srpskih železnica krenuo je ka mestu iskliznuća dva vagona kako bi oni što pre bili vraćeni na šine i saobraćaj uspostavljen, a očekuje se da će saobraćaj biti normalizovan sutra u prepodnevnim satima.

Komisija za vanredne događaje "Železnica Srbije" utvrdiće uzrok ovog iskliznuća, navedeno je u saopštenju.

Iz "Železnica" napominju da će putnici iz vozova koji su danas u 14.40 i 15.50 sati iz Beograda krenuli za Prijepolje autobusima biti prevezeni od Valjeva do Lastre, odakle će putovanje nastaviti železnicom, uz kašnjenje od oko dva do tri sata.

Brzi voz koji saobraća iz Bara u pravcu Beograda biće preusmeren na pomoćni prevozni pravac preko Kraljeva i Lapova i u glavni grad stići takođe sa zakašnjenjem od oko dva do tri sata.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Zašto je sve manje vrabaca u Srbiji?

Populacija vrabaca u Evropi, ali i Srbiji se smanjuje, mada kod nas to smanjenje još nije alarmantno, rekla je predstavnica Društva za zaštitu i proučavanje ptica Srbije Nataša Jančić.