Mladić upucan u blizini osnovne škole u navijačkom obračunu

Dvadesettrogodišnji M.M. iz Sremskih Karlovaca ranjen je juče u pucnjavi u Ulici Dimitrija Avramovića. Ne isključuje se mogućnost da je reč o navijačkom obračunu.
Dvadesettrogodišnji M.M. iz Sremskih Karlovaca ranjen je juče u pucnjavi u Ulici Dimitrija Avramovića.

Kako je za naš radio potvrđeno u Policijskoj upravi Novi Sad, pucnjava se dogodila oko 15 časova u ulici koja se nalazi u neposrednoj blizini Osnovne škole Ivo Lola Ribar i na samo nekoliko stotina metara od glavne policijske stanice.

Iz policije navode da je istraga u toku. Po nezvaničnim saznanjima, ne isključuje se mogućnost da je reč o navijačkom obračunu. Za napadačima je organizovana potera u koju je bio uključen i policijski helikopter koji je nadletao Novi Sad.

Prema nezvaničnim saznanjima, njega su na ulazu zgrade u ulici Dimitrija Avramovića broj 4 dvojica mladića udarila tupim predmetom po glavi, a zatim ispalili hitac u leđa i pobegli.

Kako za 021 kaže portparolka KCV, Jelena Jurišin, mladić je zadobio teške telesne povrede, zbog čega je iz Kliničkog centra Vojvodine prevezen na odeljenje za grudnu hirurgiju u Sremskoj Kamenici.

Prema pisanju Novosti, malobrojni očevici kažu da je jedan od napadača na sebi imao crveni šorts, dok je drugi bio u crnoj trenerci. Obojica su, kažu, bili naoružani, jedan nožem, drugi pištoljem.

  • Nik

    11.07.2013 18:26
    @ kvazi limanac
    Ipak ti najbolje znaš odakle potiču tetke narikače.
  • Limanac

    11.07.2013 11:03
    @ Cuvar - Ma nema ovo veze sa ovom ili onom vlašću. Tako je isto bilo i za vreme prošle vlasti, tako je za vreme ove i izgleda će tako biti i ubuduće.

    @NS - Novi Sad je odrastao iz palanke ili varošice u grad i nema nazad. To kao kad bi rekao, baš volim kad mi dete ima 3 godine i neću da dozvolim da ikad napuni 4 godine. Inače ta novosadska tolerancija u stilu "Ako ti se ne sviđa, pali" malo ide na živce.
  • 11.07.2013 10:28
    Који црни навијачи? Када ће се у овој држави ствари назвати правим именом? Зна се шта је прави навијач, а шта стока хулиганска и криминалац!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Pritvor zbog pranja novca za troje uhapšenih

Viši sud u Beogradu danas je odredio pritvor do 30 dana okrivljenima P.D, D.P. i A.S. koji se terete za udruživanje radi vršenja krivičnog dela i pranje novca, saopštio je taj sud.