Veran Matić dobio obezbeđenje na osnovu procene nadležnih

Direkcija policije saopštila je danas da je suvlasnik i predsednik odbora direktora RTV B92 Veran Matić dobio policijsko obezbeđenje nakon procene nadležnih službi, a ne na svoj zahtev.
Direkcija policije saopštila je danas da je suvlasnik i predsednik odbora direktora RTV B92 Veran Matić dobio policijsko obezbeđenje nakon procene nadležnih službi, a ne na svoj zahtev.

"Procena potrebe o fizičkom obezbeđenju suvlasnika Radiotelevizije B92 Verana Matića nije rađena na lični zahtev, već je odluka o tome doneta na osnovu procene nadležnih službi, na osnovu informacija Tužilaštva za organizovani kriminal i Bezbednosno-informativne agencije", navodi se u saopštenju.

Dodaje se da su troškovi obezbeđenja "mnogo manji od eventualnih posledica za koje bezbednosne procene ukazuju da bi mogle da nastupe".

  • Istinu na Sunce

    15.07.2013 16:14
    Nista novo. Policija samo takve i stiti. Bilo bi dobro znati ko ga ugrozava. Posten i radan svet sigurno ne. Mozda "njegovi"?
  • 15.07.2013 16:08
    Suvlasnik RTV ko je vlasnik

    sto se to ne objavi, najbolje bi bilo da to objave zaposleni u RTV,ko je vlasnik,sa koliko procwnta, ko suvlasnik

    kada se prodavalo svi cutali

    RTV kukumace,placajte gradjani...kome
  • fgd

    15.07.2013 15:35
    fgf
    SUVLASNIK !!!!!!!! A ko je vlasnik ?????? Objavite i eto nam resenjaaaaa u SRBIJI

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija