Mladić uboden nožem, tvrdi da se sam povredio

Jedan mladić uboden je nožem rano jutros u Novom Sadu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Jedan mladić uboden je nožem rano jutros u Novom Sadu, rečeno je u Hitnoj pomoći.

Lekari su po primljenom pozivu otišli u stan u Ulici kralja Petra, gde su zatekli 24-ogodišnjeg mladića sa ubodnom ranom u stomaku.

"Mladić je rekao lekarima da se sam povredio, ali mi smo obavestili policiju koja će sada ispitati slučaj", rekla je portparolka novosadske Hitne pomoći Sanja Pokrajac Nenadić.

  • cut

    16.07.2013 20:23
    zona sumraka
    K. Petra postao kao Harlem.
    Rekao bi on sve samo da sme!
  • 16.07.2013 15:22
    Normalno stanje nakon smrti mafijaškog bosa.
  • 16.07.2013 14:58
    Zamisli ti koliko je to eskaliralo kad su počeli od straha da lažu da su se sami uboli. Jezivo. Novi Sad, bezbedan grad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Poslanica Nastasja Baković podnela ostavku

Odbor Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja danas je konstatovao da je narodna poslanica Nastasja Baković (25) podnela ostavku na tu funkciju.