Ništa od dogovora Beograda i Prištine oko telekomunikacija

Beograd i Priština još nisu postigli dogovor o telekomunikacijama, rečeno je večeras u Vladi Srbije.

Beograd i Priština još nisu postigli dogovor o telekomunikacijama, rečeno je večeras u Vladi Srbije.

Pojedini mediji javili su ranije da je dogovor postignut, ali je to demantovao i zamenik ministra spoljnih poslova Kosova Petrit Selimi, koji je na tviter nalogu napisao da još nema dogovora i da se još čeka odgovor Beograda "na predlog EU".

Srpski ministar Rasim Ljajić rekao je ranije da 8. avgusta ističe rok za dogovor o telekomunikacijama i da, ako to pitanje ne bude usaglašeno, neće biti ni sastanaka premijera Ivice Dačića i Hašima Tačija 27. avgusta u Briselu.

  • Steva-NS

    09.08.2013 07:39
    Podsećanja radi,hit pesma "velikih političara" je "Daće,daće,daće nego šta će ....."!Neće sada dovoditi "epohalne" napore za pridruživanje,u pitanje.Neka "drži vodu" do raspisivanja izbora,a onda, neka je Srbima na Kosovu,Bog u pomoći!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija