Mihajlović: Pokrajinska vlada napravila od Vojvodine apsurd Srbije

Visoka funkcionerka SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da rezultati na lokalnim izborima govore da su neophodne promene na pokrajinskom nivou.

Visoka funkcionerka SNS i ministarka energetike Zorana Mihajlović izjavila je da rezultati na lokalnim izborima govore da su neophodne promene na pokrajinskom nivou.

- Mi smo to javno i rekli i tražimo da se ponovo proveri legitimnost postojeće vlasti i preispitaju želje građana. Kroz novu legitimnost moguća je stabilnost Vojvodine, a to znači i maksimalan privredni razvoj - kaže Mihajlovićeva u intervjuu Dnevniku.

Ona smatra da je Vojvodina apsurd Srbije jer umesto da ima najvišu stopu zaposlenosti, ima najvišu stopu nezaposlenosti radno sposobnog stanovništva.

- Od regije koja je bogata resursima, imamo sumornu sliku koja ne donosi dobro nikom - ni građanima Vojvodine ni cele Srbije. Kako Bojan Pajtić uopšte ima obraza da se pojavljuje po gradovima u Vojvodini i govori o napretku i budućnosti. Pokazali su se kao nesposobni i moraju da se sklone jer su uspeli da od najfinijih sastojaka naprave bućkuriš - navodi Mihajlovićeva i dodaje da bi Vojvodinu kao poljoprivredni zlatni rudnik Srbije trebalo, ne samo očuvati, već i unaprediti.

- Zbog toga mislim da Vojvodina mora da ima stabilnu vlast. Plašim se da to sada nemamo i zbog promenjenih političkih prilika na nivou cele Srbije, odnosno velike krize u kojoj je Demokratska stranka - kaže ona.

  • Buba

    12.08.2013 09:46
    Nervoza..
    Gospođo iz SNS što ste toliko nestrpljivi, biće još izbora!! Na ovim izborima u Vojvodini većinu je osvojila koalicija koju predvodi Gosp. Pajtić. Znači vi želite izbore gde god se vama ne dopada izborni rezultat??! Na šta to liči?? Eto i mi građani Novog Sada strpljivo čekamo sledeće izbore da se rešimo ove vaše koalicije. Možete vi da sprovodete kakva god hoćete istraživanja i da spominjete lokalne (penzionerske izbore), videćete rezultat.. Suprise!
  • Toma

    11.08.2013 15:17
    tvoji obrazi
    kako ti imaš obraza da svaljuješ odgovornost na Vojvođansku vlast kada prvo vaš nivo vlasti nije ispunio svoje obaveze prema istoj?

    Kada vi ispunite ono što vam je Ustavom određena dužnost, onda možemo pričati o odgovornosti Vojvođanskih vlasti.

    Neotesani neandertalci jedni! Nismo mi tako glupi kao što vi mislite. Doći će protest iz Vojvodine u Beograd.
  • 10.08.2013 17:39
    Alo, seko...
    ... neš ti nikad razumeti Vojvodinu i Vojvođane. Mi ne volemo take ko što si ti. Odo kod Pište na špricer, a ti gledaj da se ne ušoraš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija