FOTO: Policija traga za ubicom starca iz Bača bačenog u septičku jamu

Kriminalistička policija traga za Draganom Nikolićem (1960) iz Bača, zbog sumnje da je ubio sedamdesetpetogodišnjeg meštanina Imrea Pala.

Kriminalistička policija traga za Draganom Nikolićem (1960) iz Bača, zbog sumnje da je ubio sedamdesetpetogodišnjeg meštanina Imrea Pala.

Za ubistvo je osumnjičen i jedan maloletnik iz Bača, kojeg je policija noćas uhapsila i kome je istražni sudija Višeg suda u Novom Sadu, posle saslušanja, odredio pritvor.

Oni se terete da su, 7. avgusta, rano ujutru, došli u kuću žrtve, da su ga tukli pištoljem i pajserom, tražeći mu novac. Osnovano se sumnja da je, zatim, Nikolić pucao u Pala i usmrtio ga.

Krivična prijava ih tereti da su telo bacili u septičku jamu, a iz kuće odneli nešto novca i dokumenata. Takođe, sumnja se da su se, uveče, ponovo vratili u kuću ubijenog, po predmete koji bi ih mogli dovesti u vezu sa ubistvom, a koje su, kasnije, zapalili. Iz pokojnikove kuće odvezao ih je svojim autom S. N. (1977), koga je policija, takođe, uhapsila i odredila mu zadržavanje do 48 sati, zbog sumnje da je pomogao učiniocima posle izvršenog krivičnog dela.

Policija poziva građane koji joj mogu pomoći u pronalaženju osumnjičenog za ubistvo da se jave pozivom na broj telefona 064 892 4055.

  • ns

    23.08.2013 18:45
    A
    "a iz kuće odneli nešto novca i dokumenata" da mi je znati koliko para, tacnije koliko danas vredi ljudski zivot i godine u zatvoru u njihovim ocima
  • Lemi

    23.08.2013 15:38
    Oko za oko
    Samo istom merom.
  • xyz

    23.08.2013 14:21
    Dobro, dokle više?????

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Počinje popis belih roda u Srbiji

Društvo za zaštitu i proučavanje ptica Srbije saopštilo je danas da će od 22. aprila do 31. maja raditi prvi krug popisa belih roda u Srbiji, a u drugom krugu popisivaće rode od 17. juna do 15. jula.